De tarotkaart voor jouw sterrenbeeld

Je bent het zonnetje in huis, Waterman!

 

 

Onze wekelijkse tarotkaartlegging vertelt een boodschap die jij deze week te horen mag krijgen aan de hand van tarotkaarten. De kaartlegging is te lezen voor je sterrenbeeld, Maanteken en Ascendant. Het Universum brengt niet alleen een boodschap vanuit de kaarten, maar ook via een getal. Door op dit getal te letten, kun je onder andere je connectie met het Universum versterken. Zoek ook nog even de spirituele betekenis op van het desbetreffende getal. Wie weet wat het Universum je allemaal te vertellen heeft. 

 

Ram – Zwaarden Vier
Deze week zit je niet zo lekker in je vel. Je hebt de afgelopen tijd je energie vooral gestopt in werk, familie en vrienden, maar niet in jezelf. Het wordt tijd dat daar verandering in gaat komen. Misschien is het een idee om een pauze in te lassen of om vakantie te nemen. Door voor jezelf te zorgen heb je dadelijk ook weer genoeg energie om allerlei projecten af te ronden en kun je je energie zo goed mogelijk verdelen. Let de komende tijd ook goed op je nachtrust, wie weet is daar nog wat verbetering nodig. 

 

Let deze week op het getal 1.

 

Stier – Pentakels Tien
Deze week vallen alle puzzelstukjes op z’n plek. Het lijkt bijna wel magie, maar je weet natuurlijk dat dit het Universum is dat voor jou werkt. Je hebt geen stress meer en je maakt je ook nergens meer druk om. Dit hoeft ook niet, want alles is nu zoals het zou moeten zijn. Het gaat allemaal gewoon even goed, heerlijk toch? Je hebt stabiliteit voor jezelf gecreëerd en dat gaat nu z’n vruchten afwerpen. Sta open voor kansen die op je pad komen. Tip: probeer je huis anders in te richten. 

 

Let deze week op het getal 10.

 

Tweelingen – Pentakels Vier
Deze week word je gevraagd om een mooie balans te vinden tussen je werk en je sociale leven. Je voelt je op het moment niet zo stabiel en veilig, waardoor je al je materiële zaken dicht bij je wil houden, uit angst om ze te verliezen. Probeer deze controle een beetje los te laten en je zult zien dat er helemaal niets ergs gaat gebeuren. Je raakt niet zomaar al je geld kwijt als je het gaat uitgeven, dit is ook gewoon energie. Leer dat echte veiligheid en rust van binnenuit komt en je zult zien dat er een last van je schouders af gaat vallen.

 

Let deze week op het getal 7.

 

Kreeft – Oordeel
Deze week sta je op een kruispunt. Je hebt eigenlijk helemaal geen behoefte aan verandering, maar diep vanbinnen weet je dat je andere keuzes moet gaan maken. Hoewel je mag gaan leren om liever voor jezelf te zijn, is het nu tijd voor tough love. Die verandering die er aan zit te komen, of je dit nu wil of niet, vraagt om actie. Het is dus niet het moment om toe te kijken. Laat het verleden achter je, want de toekomst roept je. Bekijk jezelf vanaf een afstandje. Welke keuze is nu het beste voor jou?

 

Let deze week op het getal 20.

 

Leeuw – Pentakels Schildknaap
Deze week ben je volledig gefocust op je doelen. Heerlijk, want je maakt nu weer grote stappen vooruit. Je hebt genoeg tijd om uit te zoeken wat je doelen precies zijn en wat je tot werkelijkheid wil laten uitkomen. Dit is belangrijk, want we hebben niet altijd genoeg tijd om al onze dromen waar te maken. Dat is niet erg, want soms komt er een mooiere droom op je pad waar je nog niet eens aan had gedacht. Je hebt de wilskracht die nodig is, dus twijfel vooral niet aan jezelf. Deze kaart vraagt je om bewust te worden van de talenten die je bezit. Waar heb je de laatste tijd over zitten dagdromen?

 

Let deze week op het getal 3.

 

Maagd – De Kluizenaar
Deze week ben je letterlijk even een kluizenaar. Je trekt je terug, want de buitenwereld om je heen maakt te veel lawaai en zorgt ervoor dat je minder energie hebt. We hebben dit soms nodig zodat we weer even op adem kunnen komen. Het is ook oké om even alleen te zijn, we hebben niet altijd iemand nodig om ons goed te voelen. Hier moet je zelf voor zorgen. Creëer een plek voor jezelf waar jij je fijn en veilig voelt. Zie dit nu als een optimale kans om voor jezelf te zorgen en dadelijk weer fris en fruitig verder te gaan. 

 

Let deze week op het getal 4.

 

Weegschaal – Staven Schildknaap
Deze week zit je boordevol ideeën en inspiratie. De goede energie lijkt naar je toe te komen zonder dat je er iets voor hoeft te doen. Het is aan jou of je ook daadwerkelijk iets met al deze nieuwe ideeën gaat doen. Het kan ervoor zorgen dat je iets nieuws gaat leren of dat er iets nieuws op je pad gaat komen. Zie dit nu als een experimentele fase en ga op onderzoek uit. Wat werkt voor jou en wat past bij jou? Uiteindelijk zul je dit gaan ontdekken. Volg je passie, dan komt alles goed. 

 

Let deze week op het getal 16.

 

Schorpioen – Dood
Deze week is er een einde in zicht. Dat kan te maken hebben met een relatie, werk of een project. Dat is moeilijk om te accepteren, want je had het niet zien aankomen. Probeer het los te laten zodat er ruimte komt voor iets mooiers op je pad. Deze kaart kan ook staan voor iets wat je al een tijdje achtervolgt. Heb je wel de oude versie van jezelf losgelaten? Door hier verandering in te brengen, zul je zien dat dit einde niet voor niets is. Het voelt bijna alsof je herboren wordt. Het is even moeilijk, maar uiteindelijk zal alles op z’n plek vallen. 

 

Let deze week op het getal 13. 

 

Boogschutter – Aas van Zwaarden
Deze week sta je aan het begin van een nieuwe reis. Door de energie die nu in de lucht hangt komen er nieuwe dingen op je pad en zijn oude mensen of projecten uit je leven gegaan. Dit kan even pijn gedaan hebben, maar het zorgt er wel voor dat jij zo je hoogste potentieel gaat bereiken. Je hebt het gevoel alsof er heel wat chaos heerst die niet lijkt te stoppen. Probeer af en toe een pauze te nemen zodat je het overzicht blijft houden. Dit is pas het begin. 

 

Let deze week op het getal 5.

 

Steenbok – Kelken Zeven
 Deze week komt er van alles op je pad. Denk aan succes, vriendschap, spiritualiteit en ga zo maar door. Je leeft momenteel in overvloed. Grijp dit met beide handen aan en schaam je er niet voor. Je hebt dit verdiend. Momenteel ben je zo groots aan het dromen dat je met je geest ergens anders bent. Blijf dit vasthouden, want je bent nu onbewust aan het manifesteren. Kijk wel uit dat je niet de connectie met de realiteit aan het verliezen bent. Het zal anders weer langer duren om met beide benen op de grond te staan. 

 

Let deze week op het getal 12.

 

Waterman – De Zon
Deze week ben je het zonnetje in huis. Het glas is halfvol en je zit weer goed in je vel. Je hebt misschien een ingeving gehad waardoor je nu duidelijk weet wat je wil en de situatie makkelijker te overzien is. De wolken zijn verdwenen en je kunt weer met een gerust hart ademhalen. Het is goed dat je deze ingeving hebt gehad, nu kun je het ook gaan delen met anderen. Vergeet niet om jezelf af en toe te belonen. Is er misschien iets dat je al heel lang wilt hebben? Of wil je iets leuks doen? Neem een vriend(in) mee in deze goede energie. 

 

Let deze week op het getal 19. 

 

Vissen – Staven Vijf
Deze week hangt er veel competitie in de lucht. Dat kan op je werk zijn, maar ook in je vriendengroep. Er hangt een bepaalde spanning die al een tijd genegeerd wordt, maar iedereen is zich er bewust van dat deze spanning er is. Het is tijd dat dit nu aangekaart gaat worden zodat je verder kunt. Iedereen heeft wat te zeggen en wil zichzelf bewijzen, maar dat is niet nodig. Zie dit als een kans om te leren. Luister naar elkaar en kijk wat er opgelost kan worden. Dit zorgt er ook voor dat iedereen elkaar beter gaat begrijpen. 

 

Let deze week op het getal 8.

 

 

 

Door: Redactie Amayzine.com