De tarotkaart voor jouw sterrenbeeld

 

Stap in je volledige kracht, Tweelingen! 

 

 

De wekelijkse tarotkaartlegging vertelt een boodschap die jij deze week te horen mag krijgen aan de hand van tarotkaarten. De kaartlegging is te lezen voor je sterrenbeeld, maanteken en ascendant. Het universum brengt niet alleen een boodschap vanuit de kaarten, maar ook via een getal. Door komende week op dit getal te letten, kun je onder andere je connectie met het universum versterken. Zoek ook nog even de spirituele betekenis op van het desbetreffende getal, want wie weet wat het universum je allemaal te vertellen heeft. 

 

Ram – Staven Drie
Deze week borduur je voort op de kansen die op je pad zijn gekomen. Je weet weer welke acties je wil ondernemen en je hebt een duidelijke keuze voor jezelf gemaakt. Goed bezig, Ram! Het is nu tijd om je strategie uit te breiden om zo je grootste potentieel te bereiken. Alles gebeurt nu zoals zou moeten: stabiel en geleidelijk. Alle mogelijkheden die nu voor je neus liggen zijn er om je horizon te verbreden. Studeer, leer of ga op reis. Het is tijd om uit je comfort zone te gaan en om groots te dromen. 

 

Let deze week op het getal 14.

 

Stier – Pentakels Tien
Deze week heb je een punt van afronding bereikt in je reis van de afgelopen tijd. Dit punt heb je bereikt doordat je slimme keuzes gemaakt hebt op je werk, financiële stabiliteit hebt, een langetermijnrelatie of een fijne thuissituatie. Deze kaart komt je nu vertellen dat alles uiteindelijk allemaal samen gaat komen en dat je trots mag zijn op wat je allemaal al hebt bereikt. Daarnaast ben je op financieel gebied ook aan het opbloeien. Uit je dankbaarheid en maak er gebruik van. Vergeet niet om het met anderen te delen. 

 

Let deze week op het getal 13.

 

Tweelingen – Kracht
Deze week sta je vol in je eigen kracht. Je kunt nu in je innerlijke kracht stappen om elk obstakel aan te kunnen. Je weet wat je moet doen en je gaat ervoor. Het is een herinnering dat alles wat je nodig hebt al in je zit. Vergeet niet dat je krachtiger en sterker bent dan je denkt, zowel mentaal als fysiek. De mensen om je heen onderschatten je nu misschien, maar dat komt doordat je kracht vanbinnen zit. Zie dit juist als een voordeel! Niemand weet dat jij de volledige controle hebt. 

 

Let deze week op het getal 8.

 

Kreeft – De Hogepriesteres
Deze week stap je volledig in je spirituele gaven. Deze kaart vraagt je om bewust bezig te zijn met je onderbewuste. Je intuïtie staat op scherp en je moet daar nu koste wat kost naar gaan luisteren. Werk met het universum samen en kijk welke mooie dingen er kunnen gebeuren. Dit gaat er ook voor zorgen dat je achter informatie komt waarvan anderen mensen niet willen dat je dit weet. Kijk dus uit voor geheimen. De tip voor deze week: ga mediteren, journalen en visualiseren om spirituele wijsheid te vergaren. 

 

Let deze week op het getal 2. 

 

Leeuw – Pentakels Drie
Deze week is het een goed moment om met anderen te gaan samenwerken. Creëer je eigen team en kijk wat er allemaal kan gebeuren. Het zal je nog eens verbazen hoeveel moois je kunt maken als je meer hens aan dek hebt. Je hebt soms andere mensen nodig om nieuwe inzichten te krijgen en nieuwe vaardigheden te leren. Iedereen heeft iets te bieden. Maak een plan en begin aan een nieuw project met nieuwe energie. Als dit niet per se gaat om werk, kan het zijn dat het tijd wordt dat je de juiste mensen in je leven toe gaat laten. 

 

Let deze week op het getal 3. 

 

Maagd – Pentakels Zeven
Deze week mag je energie gaan stoppen in projecten die op de lange termijn succes gaan opleveren. Misschien heb je kansen op je pad gekregen waarvan je niet zeker wist of je ze aan moest nemen of dat ze zouden lonen. Zie dit als een teken om de gok te wagen en om aan de lange termijn te denken. Deze kaart vraagt je nu om een stap terug te nemen en om naar het grotere plaatje te kijken in plaats van dag tot dag. Ben je op het goede pad? Ben je op de goede taken gefocust? Je hebt de zaadjes geplant, nu moet je nog wachten om te gaan oogsten. 

 

Let deze week op het getal 12. 

 

Weegschaal – De Geliefden
Deze week staat liefde centraal. Dit hoeft niet per se om romantische liefde te gaan, denk bijvoorbeeld aan een samenwerking of een vriendschap, maar als het om romantische liefde gaat, dan kan het best wel eens zijn dat je je soulmate tegen het lijf bent gelopen. Deze kaart gaat over open communicatie en ongefilterde eerlijkheid. Geef jezelf bloot zodat de ander je beter kan leren kennen en je een connectie kan ervaren die je nog niet eerder hebt gehad. Probeer ook voor jezelf duidelijk te maken wat jouw normen en waarden zijn. 

 

Let deze week op het getal 6. 

 

Schorpioen – Zwaarden Acht
Deze week zit je een beetje vast. Je hebt het idee dat er weinig kansen op je pad liggen om eventuele veranderingen te maken en je hebt het gevoel alsof je geen kant op kan. Deze kaart laat je zien dat je gedachten en je overtuigingen er nu niet meer voor jou zijn. Wie ben jij als persoon? Sta even stil om te beseffen hoeveel je de afgelopen tijd bent veranderd. Er is altijd licht aan het einde van de tunnel. Door simpelweg je perspectief te veranderen en jezelf los te maken kom je weer vooruit. 

 

Let deze week op het getal 9. 

 

Boogschutter – Zwaarden Zeven
Deze week kan het twee kanten op: of jij bent het slachtoffer van het verraad van iemand anders of je bent zelf degene die iemand anders heeft verraden. Hoe dan ook, iemand heeft een mes, of beter gezegd zwaard, in zijn rug gekregen en is er niet blij mee. Kijk uit dat je je niet te veel mee laat gaan met je emoties. Leugens en teleurstelling liggen nu op de loer. Wees strategisch in de handelingen die je doet en probeer een weg uit deze situatie te vinden. Het is het niet waard. 

 

Let deze week op het getal 4.

 

Steenbok – Koningin van Pentakels
Deze week stap je in je moederlijke rol. Je zorgt voor de mensen die je dierbaar zijn, je bent vaker thuis, je kookt voor het hele gezin en je geniet van de aanwezigheid van anderen. Dit zorgt ervoor dat je ook je werk goed kan doen en je op financieel gebied gebakken zit. Het brengt je namelijk stabiliteit die ervoor zorgt dat je in je eigen kracht gaan staan. Je hebt een goede balans tussen je werk- en je privéleven en dat is precies wat andere mensen ook willen. Deel je wijsheden met anderen. 

 

Let deze week op het getal 17. 

 

Waterman – De Hierofant
Deze week moet je erachter gaan komen wat jouw geloofsovertuigingen zijn. Voordat je in je spirituele kracht kunt stappen, moet je erachter komen wie jij vanbinnen bent en wat jouw waarden zijn. Neem dit niet zomaar van mensen aan, maar ga naar iemand toe die je kan helpen zonder dat diegene je zijn of haar mening oplegt. Zoek een mentor of leraar op die je hiermee kan helpen. Zoek mensen op die bij jou horen. Misschien kan het helpen om te kijken of een bepaalde studie iets voor jou is en die je verder kan brengen. 

 

Let deze week op het getal 5. 

 

Vissen – Kelken Zes
Deze week heb je een nostalgisch gevoel en gaan je gedachten elke keer terug naar je jeugd. Het kan ook zijn dat mensen uit je verleden terugkomen of dat je teruggaat naar je oude stad. Deze connecties en herinneringen brengen je vreugde en blijdschap. Geniet hiervan, Vissen. Er is niks mis mee om af en toe weer oude herinneringen naar boven te halen. Hierdoor kun je er ook gelijk een mooi reflectiemoment van maken. Voordat je verder gaat met de volgende stap: sta even stil, adem diep en uit en ontdek al het moois dat nog naar je toe gaat komen. 

 

Let deze week op het getal 6.