Lidl verkoopt Baileys ijs

 

Onze lieve collega’s van FavorFlav hebben van eten hun vak gemaakt. Je moet bij deze lekkerbekken zijn voor de beste recepten, geinige weetjes en de laatste eettrends. Daar willen wij natuurlijk ook van op de hoogte zijn. Vandaag: Baileys ijs van de Lidl

 

 

Wij zijn fan van de Lidl. Niet alleen vanwege deze 13 redenen, maar ook vanwege de ontzettend lekkere wijnen voor een prikkie en te gekke items die geen drol kosten als de mini- afwasmachine, frituurpan en wijnkoelkast. Maar we hebben nog een reden gevonden om zo snel mogelijk naar de blauw-gele supermarkt te rijden.

 

Want de Lidl heeft dus Baileys roomijs in de schappen liggen en mijn God, dit wil je toch á la minute hebben? Ze komen in bakken van 500ml (à €3,49) en dat betekent dat ik een halve liter voor mezelf heb. Sharing no caring in dit geval. Alles is voor mij.

 

 

En er is nog keuze ook
Jaaaa, het wordt nog beter. Er zijn namelijk twee varianten van het Baileys ijs bij de Lidl: Coffee Delight en en Chocolate Secret. Wederom paniek, want hiertussen kan ik niet kiezen en dus ga ik absoluut voor ze allebei. En dan bak ik er een New York cheesecake bij, bolletje van het Baileys ijs en smullen maar. Eerlijk, dit is toch echt een TOP dessert?

 

 

Koffie of chocolade dus. Ik moet eerlijk bekennen dat ik Baileys los eigenlijk nooit drink (vroeger wel), maar ik vind het verwerkt in drankjes, ijs of taarten dus echt zó lekker. Dit is dus echt een ijssmaak naar m’n hart. Thanks, Lidl. Tot héél snel.

Door: Wieke Veenboer

Wieke Veenboer woont in Amsterdam. Ze is een graag geziene gast in de Amsterdamse horeca en probeert af en toe zelf een keukenprinses te zijn. Ze houdt van reizen, verslindt boeken maar speelt ook Netflix uit.

Afbeelding van Wieke Veenboer