De leukste luchtbedden om deze zomer op rond te dobberen

luchtbedden

 

Zeg wijn, snacks of haute cuisine en de smulpapen van online foodmagazine FavorFlav weten waar te drinken, hoe het te eten en wat te koken. Dit keer serveren onze cheffies je: de leukste luchtbedden van deze zomer.
 

 

 

 

Lig jij de laatste weken van de zomer nog te bakken op het strand of langs het zwembad tijdens je vakantie in (eigen) land? Met deze opblaasbare luchtbedden onder je arm shine jij harder dan die bloedhete vakantiezon.

 

Hotdog

Op deze giga worst kun je uitstekend een dagje dobberen in het water. Getopt met mosterd, ketchup, een uitje en augurk en omhuld in een fluffy broodje is dit hotdog luchtbed net echt.

hotdog

 

Hamburger

Toch meer team hamburger dan team hotdog? Lucky you. Ook liefhebbers van de lekkerste hamburger ooit kunnen op hun favoriete snack afkoelen in het zwembad.

hamburger

 

Popcorn

Deze traditioneel met wit en rood gestreepte bak gevulde popcorn is een echte showstopper. Pas maar op dat niet iemand anders ermee vandoor gaat en ‘m zo in het zwembad popt!

popcorn

 

Zak chips

En dan ons favoriete luchtbed of all times: de zak chips. Een classic naturel smaak in een XXL-party formaat, dat wil je toch?!

zak chips

 

Cupcakes, waterijsjes, spekjes en lolly’s

Dan voor alle zoetekauwen is er ook van alles om op te drijven. Zoals bijvoorbeeld deze zomerse gekleurde cupcake, een verkoelende waterijsje, een giganstisch spekje of lekkere lolly!

 

Mojito’s

Denk je bij een zomer aan het zwembad of strand toch meer aan cocktails? Dan is het mojito luchtbed natuurlijk helemaal wat voor jou.

mojito

 

Rookworst en tompouce

Ook zijn onze favoriete HEMA snacks te verkrijgen in opblaasbare vorm. Een lekkerdere zomer drijvend op een rookworst of tompouce ga je niet krijgen hoor!

 

Avocado

Een avocadoluchtbed. Hoe leuk is dat? Je hebt er zelfs eentje als luchtbed met avocadopit die als strandbal dient. (Wist je trouwens dat je een avocadopit nooit moet weggooien?). Dat staat dus garant voor urenlang dobber plezier op je favo fruit. (Of is het nu een groente, man o man daar lopen de gemoederen altijd hoog over op.. Net als de hamvraag: zijn avocado’s eigenlijk wel vegan?). Maar laten we het ontspannen houden: een avocado luchtbed, en snel een beetje!

 

 

 

Door: Redactie FavorFlav