De grote verdwijntruc

 

Vrouw vindt verdwenen chef-kok terug via Facebook.

 

 

Zo’n verhaal dat bijna niet waar kan zijn maar het ondertussen wel is. Het gaat om de Britse chef-kok Charles Withers die in Amerika naam en faam maakte door zijn kookprestaties en door mee te doen aan het tv-programma Chopped. Hij had een restaurant in Massachusetts, een vrouw en een kind en er was een tweede onderweg. Maar het vaderschap kon hem toch niet zo bekoren dus hij deed een serieuze Houdini. Van het ene op het andere moment was hij verdwenen. Spoorloos.

 

Zijn kind had hij al een jaar niet gezien en de baby heeft hij überhaupt nooit meegemaakt. Zijn vrouw kon hem niet vinden en het bizarre is, ze kon ook niet van hem scheiden want dat kan niet van iemand die verdwenen is. Er moet een handtekening onder het papier.

 

Ze zocht en besloot de sociale media in te zetten. Dit is wat ze schreef: Dit is mijn man, Charles Withers. Hij houdt ervan om in het middelpunt van de belangstelling te staan, maar ik weet niet zeker hoe leuk hij dit gaat vinden. Op een Facebookgroep ‘Are We Dating The Same Guy’ bleek haar partner Charles een oude bekende. Charles heette inmiddels Charlie, was gretig aan het daten en vertelde niemand dat hij eigenlijk Charles heette en in een andere staat vrouw en kinderen had.

 

Of Charlie/Charles inmiddels zelf heeft gereageerd is nog niet bekend. We houden je op de hoogte. 

 

 

 

 

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Een bericht gedeeld door Mary Katherine Samples (@marykatherinesamples)

Door: May-Britt Mobach

Afbeelding van May-Britt Mobach