De finale van Wie is de Mol

 

Er zijn maar weinig televisieprogramma’s waar ik voor thuisblijf. Maar voor de finale van Wie is de Mol zit ik aan de buis geplakt.

 

 

Als je me vraagt of ik zaterdagavond 14 maart wat gezelligs met je wil doen is het antwoord NEE. Tenzij je met me naar de bios wil. Want… (tromgeroffel)…. de finale van Wie is de Mol is voor het eerst in de bioscoop te zien.

 

In een van de negentien theaters van Pathé kan ik, een Molloot van jewelste, zien wie de verliezer, de winnaar van de pot en De Mol is. Nu heb ik zo mijn ideeën en verdenkingen, maar die ga ik nu niet met je delen. Wat ik je wel vertel is hoe jij ook aan een kaartje kunt komen.

 

Vanaf vandaag zijn ze in de verkoop via de website van Pathé. Voor slechts € 6.- zit je lekker hoog en droog en zie je op het grote doek welk van de negen kandidaten jou de afgelopen weken behoorlijk op het verkeerde been heeft gezet.

 

Je kunt terecht in de zalen van Amersfoort, Arnhem, Breda, Delft, Ede, Eindhoven, Groningen, Haarlem, Helmond, Leeuwarden, Maastricht, Nijmegen, Rotterdam, Den Haag, Scheveningen, Tilburg, Utrecht, Zaandam en Zwolle.

 

Wil je ook een kaartje? Klik dan hier.

 

Door: Irene Smit

Irene is redacteur bij Franska.nl. Met haar man, twee pubers en een teckel woont ze in Haarlem. Ze zou graag willen zingen als Ella Fitzgerald en koken als Nigella Lawson. Tot het zover is, blijft ze lekker schrijven over allerlei zaken die haar verbazen.

Afbeelding van Irene Smit