De fijnste hotels langs de Route du Soleil & Spanje

 

Roadtrippen vind ik zóveel leuker dan vliegen. Sneller is het uiteraard niet, maar wel veel gezelliger en je ziet veel meer.

 

 

Dus als ik langer de tijd heb (en niet naar een eiland ga…), pak ik liever de auto dan het vliegtuig. Vroeger ook al trouwens, al was dat af en toe wel afzien omdat we geen airco in de auto hadden. Kun je je nu echt niet meer voorstellen, en maar beter ook. Zonder airco door Andalusië toeren is misschien niet mijn allerfijnste jeugdherinnering. Maar goed, roadtrippen blijft te gek. Dus als jij nou ook een tochtje richting het zuiden hebt staan, is de kans heel groot dat je ook wat overnachtingen tussendoor plant. Tenzij je echt om beurten rijdt, maar dat lijkt mij wel heul pittig.

 

En dat overnachten doe je dan natuurlijk wel in stijl en niet in zo’n aftands snelweghotel. Het blijft tenslotte vakantie, toch? Daarom hierbij de fijnste hotels langs de snelweg waar je graag wilt overnachten en eigenlijk ook langer dan één nachtje. Mag natuurlijk ook.

 

Frankrijk – hotels langs de Autoroute du Soleil

Beaune: Hostellerie Cèdre & Spa Beaune
Beaune: Appartements de la côte
Dijon: Grand Hotel La Cloche Dijon
Dijon: Vertigo
Nancy: Le Relais DUCA 
Nancy: Hotel D’haussonville 
Lyon: InterContinental Lyon – Hotel Dieu
Lyon: Villa Maïa

 

Spanje – hotels langs de A1 en AP7

Zaragoza: INNSIDE by Melia
Zaragoza: Catalonia El Pilar
San Sebastian: La Concha Beach Deluxe
San Sebastian: Maria Cristina
Burgos: Landa
Burgos: AC Hotel 
Moraira: Apartment front line
Moraira: Sunnyside White House

Door: Wieke Veenboer

Wieke Veenboer woont in Amsterdam. Ze is een graag geziene gast in de Amsterdamse horeca en probeert af en toe zelf een keukenprinses te zijn. Ze houdt van reizen, verslindt boeken maar speelt ook Netflix uit.

Afbeelding van Wieke Veenboer