Heerlijk: Leonidas op je brood

 

Onze lieve collega’s van FavorFlav hebben van eten hun vak gemaakt. Je moet bij deze lekkerbekken zijn voor de beste recepten, geinige weetjes en de laatste eettrends. Willen wij natuurlijk ook van op de hoogte zijn. Vandaag: de lekkerste pasta die Leonidas op de markt gaat brengen.
 

 

Hallelujah, is dit even lekker nieuws. Letterlijk lekker, want als je ook maar een beetje chocolade-liefhebber bent werd je natuurlijk al enthousiast bij het lezen van de naam Leonidas.

 

Deze Belgische chocoladewinkel is de állerlekkerste en ik kan me niet voorstellen dat iemand het daar niet mee eens is. En nu het allerbeste nieuws: van hun allerbekendste praliné, Manon, gaan ze nu smeerbare pasta maken.

 

En dat is praliné die bestaat uit witte chocola, praliné en koffie oftewel eetbare goddelijkheid. Klein minpuntje is dat ze voorlopig (kan niet lang duren natuurlijk) alleen maar in de Belgische winkels te koop zijn. Groot, héél groot, pluspunt is dan weer dat wij ze in Nederland gewoon online kunnen bestellen.

 

Dit je wil je toch, zo snel mogelijk?Ja, dat snap ik – ik ook. Via deze link kan je ‘m bestellen en hij komt in potten van 300 gram… Dus ik bestel er voor de zekerheid maar meteen twee. En erg fijn: er zit geen palmolie in deze pasta. En voor de algemene pasta-lovers: ze hebben ook speculoospasta, hazelnoot chocopasta en pure chocoladepasta.

 

Die gaan dus allemaal in mijn mandje, maar die Manon pralinépasta… Hoe lekker gaat dit zijn op een vers pistoletje?

Beeld: Leonidas

 

Door: Wieke Veenboer

Wieke Veenboer woont in Amsterdam. Ze is een graag geziene gast in de Amsterdamse horeca en probeert af en toe zelf een keukenprinses te zijn. Ze houdt van reizen, verslindt boeken maar speelt ook Netflix uit.

Afbeelding van Wieke Veenboer