De favo (klein)kinderen van Queen Elizabeth

 

Meghan en Harry werden dit weekend weer ouders, dit keer door dochter Lilibet Diana. Ze gaat als Lili door het leven en haar naam is een directe verwijzing naar het insider-koosnaampje van haar overgrootmoeder de koningin, Lilibet.

 

 

 

Ze gaat als Lili door het leven en haar naam is een directe verwijzing naar het insider-koosnaampje van haar overgrootmoeder de koningin, Lilibet. Lili maakte Queen Elizabeth voor de elfde keer overgrootmoeder en zelf was ze ook al oma van acht kleinkinderen. Gelukkig staat ze bekend als familiemens. Van prins Philip weten we dat hij lieverdjes onder zijn kinderen en kleinkinderen had, maar heeft de koningin die ook?

 

De zoon van Anne

Queen Elizabeth doet niet aan voortrekkerij, dus een grote favoriet is er niet te vinden. Wel heeft ze met de één een net wat sterkere connectie dan met de ander. Het schijnt dat ze met haar oudste kleinkind Peter Philips, de zoon van Anne, een bijzondere band heeft. Die is trouwens as we speak in een scheiding verwikkeld, wat zo ongeveer de eerste sinds eeuwen is. Peter en zijn bijna ex-vrouw Autumn brachten het nieuws begin vorig jaar naar buiten, dat overschaduwd werd door de ophef rond Harry en Meghan.

 

 

Charlotte is een favoriet van gran-gran


Via bronnen weten we dat de Queen niet gek is op de kleintjes, ze vindt ze vooral pas leuk worden als ze iets kunnen. Zo maakt ze er een sport van om haar kleinkinderen en achterkleinkinderen paard te leren rijden. Laat de guitige Charlotte, dochter van William en Kate, nou een echt paardenmeisje zijn. Het schijnt dus ook dat ze stapelgek is op de kleine Char.

 

 

Het is een publiek geheim dat prins Philip vooral gek was op zijn dochter Anne, maar bij de koningin was dit minder duidelijk. Tot in de serie The Crown gespeculeerd werd dat dit prins Edward, de benjamin van het stel, weleens zou kunnen zijn. Een logische verklaring is dat ze op elkaar lijken, maar meer bevestiging dan dat is nergens te vinden.

 

 

Kleinkinderen van de koningin

 

Prins Charles en Diana Spencer


1. Prins William

2. Prins Harry

 

 

Prinses Anne en Mark Philips


3. Zara

4. Peter

 

 

Prins Andrew en Sarah (Fergie) Ferguson


5. Beatrice

6. Eugenie

 

 

Prins Edward en Sophie Rhys-Jones


7. Louise

8. James

 

 

Achterkleinkinderen van de koningin:

 

Prins William en Kate


1. George

2. Charlotte

3. Louis

 

 

Prins Harry en Meghan


1. Archie

2. Lili

 

 

Zara en Mike Tindall


1. Mia

2. Lena

3. Lucas

 

 

Peter en Autumn Philips


1. Savannah

2. Isla

 

 

Eugenie en Jack Brooksbank

1. August

 

 

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Een bericht gedeeld door Princess Eugenie (@princesseugenie)

 

Door: Adeline Mans

Afbeelding van Adeline Mans