De eerste beelden van Boer Zoekt Vrouw

 

 

Heb ik nét B&B Vol Liefde achter de rug, net als velen met mij, kunnen we alweer bijna door.

 

 

 

Want heel eerlijk: ik heb dus nog nooit Boer Zoekt Vrouw gekeken of echt gevolgd. Maar omdat ik B&B Vol Liefde zo leuk vond, raadde iedereen het me toch echt aan om het een kans te geven. Dus vooruit, ik ben ook de moeilijkste niet: ik ga dit seizoen Boer Zoekt Vrouw meepakken.

 

En dat komt dus goed uit, want de eerste beelden zijn nu vrijgegeven en dat seizoen begint dus zondag al. LOF IT. Dit seizoen zijn er tien boeren die op zoek gaan naar de grote liefde. Nou ken ik dat concept dus ook van het bovengenoemde programma, maar ik heb toch het idee van wat ik op internet voorbij zien komen dat de liefde hier toch wel iets vaker wordt gevonden — en gelukkig maar.

 

Deze zondag is een speciale aflevering waarin alle tien de boeren zichzelf gaan voorstellen. Wel zo handig, want van de ‘eerste beelden’ snap ik nog niet zoveel eerlijk gezegd. Want eh… Dit zijn kinderen die we hier zien? Is het een datingprogramma voor kinderen geworden? Kan iemand me uitleggen wat hier gebeurt? Help, ik ben nieuw.

 

Je ziet de eerste beelden hierrrr

Beeld: KRO-NCRV

 

 

 

Door: Wieke Veenboer

Wieke Veenboer woont in Amsterdam. Ze is een graag geziene gast in de Amsterdamse horeca en probeert af en toe zelf een keukenprinses te zijn. Ze houdt van reizen, verslindt boeken maar speelt ook Netflix uit.

Afbeelding van Wieke Veenboer