De dochter van prins Constantijn slaat terug

 

Eloïse van Oranje, de 17-jarige dochter van prins Constantijn en prinses Laurentien, snoert de toetsenbordterroristen de mond

 

Als je 17 bent en je haalt je diploma, dan zet je dat natuurlijk op Instagram. Dan weet meteen iedereen dat je geslaagd bent en dat is hartstikke leuk. Kunnen ze je meteen ook feliciteren. Althans, dat doen normale mensen.

 

Niet de toetsenbordterroristen, die een pot augurken naast hun laptop hebben staan waar ze zich lekker achter kunnen verstoppen als ze hun stomme en zure commentaar de wereld in slingeren. Dan durven ze wel te roepen wat ze nooit recht in je gezicht durven te zeggen. Want zulke helden op sokken zijn het.

 

Eloïse, de dochter van prins Constantijn en prinses Laurentien, is zo’n meisje van 17 dat apetrots is op haar behaalde diploma. En daar zijn ze weer hoor, de toetsenbordterroristen. Die sneue types die er altijd weer wat van vinden en dat dan ook meteen kwijt moeten. In plaats van Eloïse te feliciteren krijgt het arme schaap allerlei idioot commentaar te verduren.

 

Dat ze ‘haar diploma door de coronapandemie cadeau heeft gekregen’, schrijft een leukerd. En ‘dat het niemand wat interesseert’ laat een ander zonnetje in huis weten.

 

Maar Eloïse laat het er niet bij zitten en slaat gewoon terug. Ze antwoordt heel beleefd: ‘U heeft het over een zeventienjarig meisje. Denk even na voordat u dit soort woorden plaatst.’

 

Zo doe je dat dus. Ik hoop dat die sufferds voortaan wel drie keer nadenken voor ze zo’n meisje virtueel lastigvallen. You go girl!

 

 

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

wauw ik kan niet geloven dat er zo veel mensen bij zijn gekomen… ik hou van jullie 💕 en dank voor alle felicitaties 🥰

Een bericht gedeeld door ELOISE ⚡️⚡️⚡️⚡️ (@eloisevanoranje) op

Door: Irene Smit

Irene is redacteur bij Franska.nl. Met haar man, twee pubers en een teckel woont ze in Haarlem. Ze zou graag willen zingen als Ella Fitzgerald en koken als Nigella Lawson. Tot het zover is, blijft ze lekker schrijven over allerlei zaken die haar verbazen.

Afbeelding van Irene Smit