De 5 mooiste eilanden ter wereld

 

Je kunt het meisje van een eiland halen, maar het eiland niet uit het meisje? 

 

 

Misschien dat dit het is, want ik ben altijd te porren voor one happy island als vakantiebestemming. CNTraveler deed onderzoek naar welke eilanden gezien worden als mooiste ter wereld. Voor op je reislijst en de mijne, de vijf mooiste eilanden ter wereld.

 

1. Hvar, Kroatië

Ik denk dat ik een vakantieadresje voor juni heb. Hvar heeft de looks van de tropen, het eten van de Italianen en het gevoel van een eindeloos lange vakantie. Precies wat je nodig hebt.

 

 

 

2. Puerto Rico, Caraïben

Het was één van de aanraders van 2019, zegt CNTraveler, maar voldoet ook uitstekend aan de eisen van 2020, denk ik zo. Laat het overvolle San Juan snel achter je en zoek een lekker lui strand op met dito onderkomen. Puerto Rico, baby.    

 

 

 

3. Whitsunday Islands, Australië

Een prima excuus om nog een keer in het vliegtuig te stappen naar de andere kant van de wereld, denk ik zo. Ik zag Whitsunday Islands nog niet live, maar dat moet natuurlijk wel, want Bora Bora schijnt erbij te verbleken. En dat vind ik nogal een statement, maar als je één van de witste stranden ter wereld als troef hebt, dan zou het zomaar kunnen.

 

 

 

4. Boracay, Filipijnen

Misschien wel het populairste eiland van de Filipijnen, want het ging zelfs even op slot om bij te komen van het toerisme. Sinds de herfst mag je weer, maar met mate, zodat Boracay het mooiste eiland van de Filipijnen kan blijven.

 

 

 

 

5. Isla Holbox, Mexico

Voor als je Cancún het liefst meteen achter je laat, Tulum te gehyped vindt, dan presenteren we je Isla Holbox. Dit is het rustige eilandleven met witte stranden wat je eens in je leven gedaan moet hebben. Een beetje het drink-met-je-billen-bloot-melk-uit-een-kokosnoot-gevoel.

 

 

 

Door: Adeline Mans

Afbeelding van Adeline Mans