Waarom ik zo gek ben op de bonusaanbiedingen
 

Zodra de hamsterweken bij de Albert Heijn in volle gang zijn raak ik helemaal in mijn nopjes. Korting? Ik ben er gek op!

 

 

 

Ik loop dus inderdaad als een kip zonder kop door die winkel. Met een lijstje met artikelen die ik ‘veel voor weinig’ wil inslaan. Maar in Huize Smit ben ik niet de enige die op korting tippelt. Mijn meneer is dan ook van het groot inslaan.

 
Met als gevolg dat we inmiddels 16 pakken koffie in de trapkast hebben staan, er de komende drie jaar geen tekort is aan toiletpapier en ik tot in lengte van dagen voldoende wasverzachter heb. Maar ja, je zal maar zonder zitten.

 
Zou dat de trigger zijn dat ik als een malle mijn karretje vul? Vaak ook met spullen die ik helemaal niet nodig heb? Want zo nam ik laatst zes dozen met stofzuigerzakken mee. Voor een stofzuiger die al een beetje op zijn einde loopt. Dikke kans dat ie binnenkort het loodje legt en dan zit ik met nog vijf onaangebroken pakken. Want die passen natuurlijk nooit op de nieuwe die ik op het oog heb. En om nou die nieuwe uit te zoeken op mijn eindeloze voorraad stofzuigerzakken is ook weer wat.
 
Zo was ik ook een keer heel enthousiast met het hondensnoep. Zal wel rond dierendag geweest zijn en dan wil je je viervoeter natuurlijk eens flink verwennen. Ik sloeg groot in met lekkere kluifjes voor mijn hond. Maar Takkie haalde er zijn neus voor op, vindt het niet te vreten. Dus nu zit ik met acht zakken hondenspul waar ik verder niets mee kan.
 
Onze trapkast puilt dus uit door die bonusaanbiedingen. Maar het werkt zo verslavend dat we er eigenlijk niet mee kunnen stoppen. Misschien kunnen we in Huize Smit beter onze eigen supermarkt beginnen. Veel voor weinig. We hebben zat!
 
Handige jongens hoor, die reclamemensen.

 

 

Door: Irene Smit

Irene is redacteur bij Franska.nl. Met haar man, twee pubers en een teckel woont ze in Haarlem. Ze zou graag willen zingen als Ella Fitzgerald en koken als Nigella Lawson. Tot het zover is, blijft ze lekker schrijven over allerlei zaken die haar verbazen.

Afbeelding van Irene Smit