De 3 allerbeste lunchplekken van Den Haag

 

Den Haag is mijn lievelingsstad, mede mogelijk gemaakt door de lekkerste chai lattes, smoothie bowls en pancakes. 

 

Bijna te mooi om op te eten maar vanzelfsprekend veel te lekker om te laten staan zijn de wentelteefjes met vers fruit van Club Vers, gekleurde pancakes à la Mugs & Mermaids en de beste smashed avocado toast bij Pistache Café die mij, eenmaal aangeschoven, trakteren op puur geluk. Yes babes, het is tijd om je biezen te pakken en dit weekend Den Haag onveilig te maken. Leuk, bestel ik alvast een extra gezond sapje voor ons. 13.00 uur doen?

 

Club Vers

Nader je station Hollands Spoor, dan is het zeker de moeite waard om uit je trein te stappen voor Club Vers. Wentelteefjes met vers fruit en amandelen, healthy juices en acai bowls, maar ze hebben er zeker ook de lekkerste taarten, muffins en burgers van de stad. Oh, en vergeet vooral niet even op de kiek te gaan voor het ‘I want it all’-muurtje, it’s veeery instagrammable. 

Stationsweg 136a, Den Haag   

 

 

Mugs & Mermaids

A cozy little place for not your typical kind of breakfast or lunch is hoe Mugs & Mermaids zichzelf omschrijft. En not so typical is het zeker. Alles wat je bestelt is intens kleurrijk, vrolijk en ook niet geheel onbelangrijk: waanzinnig lekker. Check zelf maar even de pancakes, ik gok dat ik er dan niet heel veel meer aan hoef toe te voegen *kwijl*. 

Torenstraat 79, Den Haag   

 

 

Pistache Café

Organic, vers en bijzonder knap is wat ze bij Pistache Café serveren. Probeer vooral de acai happy face bowl, avo toast met gerookte zalm, homemade wafels en de sweet potato pancakes met rood fruit. Wedden dat je de rest van de middag bij Pistache op het terras zit? 

Prinsenstraat 134, Den Haag   

 

 

 

Door: Lilian Brijl

Afbeelding van Lilian Brijl