deel 99

Charlotte & Tom

Charlotte en Tom zijn allebei nog niet zo lang gescheiden en via internet op zoek naar een nieuwe liefde…

 

Van: Tom

Aan: Charlotte

Onderwerp: Olé, vervolg

 

Sorry dat ik ineens moest afhaken vanmorgen. Zat ik net een serieuze mail naar je te schrijven, moest ik even brandweerman spelen. Niets echt ernstigs, maar mijn collega ziet af en toe spoken die er niet zijn, maar misschien wel kunnen komen. Ik heb nu een lichte knal in de kop (komt ook van het roken).

 
Dus waar was ik?

Ik meen het. Als je bij iedere kerel hoopt Joost tegen te komen, lieverd, dan lukt het nooit. Je kunt typisch nog niet neutraal openstaan voor een ander. Maar je bent niet de enige hoor! Ik ben net zo ambivalent. De date is leuk, mails zijn leuk, stem ook. Kreeg ik vanochtend een mail van haar en ik moet haar echt aanraden om op de rem te gaan staan. Ze loopt over. En als mijn eerste liefje nu ineens doorkomt? Daar denk ik veel over na en ik begin wat op te zien tegen mijn afspraak van dinsdag.

 
Choices, choices… Ik neem een borrel, misschien gaat de koppijn dan wel weg.

 
Kus,

Tom

 

Lees hier de vorige aflevering

  

Lees hier alle afleveringen