deel 92

Charlotte & Tom

Charlotte en Tom zijn allebei nog niet zo lang gescheiden en via internet op zoek naar een nieuwe liefde…

 

Van: Charlotte

Aan: Tom

Onderwerp: Op stel en sprong

 

Goedemorgen,

 
Vannacht heel goed over Joost nagedacht voor ik in slaap viel, ik zag hem en wat-ie allemaal gezegd en gedaan heeft ineens heel helder (het begint te komen). Ineens drongen ook dingen tot me door die hij zei en deed die ik helemaal niet leuk vond, maar die ik in mijn verwarring gewoon verdrongen heb. Twee weken nu, wie had dat gedacht? Het flush-punt komt steeds dichterbij. Natuurlijk willen jij en ik (te) graag, anders ga je ook niet daten.

 
Je hoeft er niet altijd op stel en sprong te zijn als je iemand leuk vindt. Je eerste liefje kan wel wachten en omdat zij dus niet op zoek is, zal ze dat ook doen.

 
Hendrikje was gisteren thuis vanwege de buikpijn (was gewoon over) en is haar eerste tandje kwijtgeraakt, een historisch moment, papa meteen gebeld en die kwam ook kijken, ze voelt zich ineens ontzettend volwassen en ik ben mijn ‘baby’ voorgoed kwijt.

 
Met Paul wil ik nu wel wat concreter dingen afspreken. We hebben de afspraak dat Hendrikje in ieder geval eens in de twee weken het hele weekend bij hem is, maar dat werd de komende twee keer alweer moeilijk en dat wil ik dus niet meer. Dat heb ik hem rustig geprobeerd uit te leggen en volgens mij is dat wel gelukt.

 
Goed, ik ga die ene in zijn geld zwemmende lapzwans nog even afwijzen en bedenken wat ik vanavond ga aantrekken.

 
XC

 

Lees hier de vorige aflevering

  

Lees hier alle afleveringen