deel 90

Charlotte & Tom

Charlotte en Tom zijn allebei nog niet zo lang gescheiden en via internet op zoek naar een nieuwe liefde…

 

Van: Charlotte

Aan: Tom

Onderwerp: Afknapper

 

Ik moet naar bed, maar kreeg net nog een mail met foto van de 53-jarige. Daar ga ik dus meteen een eind aan breien, walgelijke man. Hij blijkt alleen maar over zijn werk te kunnen praten, echt niets aan, hij vertelt nog net niet wat hij verdient, maar wel dat hij zeer bemiddeld is, echt gatverdamme! Na het zien van mijn foto heeft hij me meteen zijn telefoonnummer al gegeven en hij wil zo spoedig mogelijk een borrel met me drinken! Mooi niet.

 
Nou ja, morgenavond mijn andere date, één is ook wel zo rustig. Wat een leven hebben we toch…

 
XC

 

Lees hier de vorige aflevering

  

Lees hier alle afleveringen