deel 85

Charlotte & Tom

Charlotte en Tom zijn allebei nog niet zo lang gescheiden en via internet op zoek naar een nieuwe liefde…

 

Van: Tom

Aan: Charlotte

Onderwerp: In de maling genomen

 

God, wat voel ik mij in de maling genomen. Vind ik een gesynchroniseerde afwijzing van Sofie en Sabine in mijn mailbox vanmorgen. Allebei geschreven om 8.05 uur op deze willekeurige zondagmorgen. Alsof ze elkaar kennen! Nou is het ook zo dat ik ze dezelfde avond heb aangeschreven, en ja, precies drie weken geleden. Dus heb ik in mijn andere afwijzingen gekeken (ik bewaar nog alles), en ja hoor, twee afwijzingen, om 8.05 uur ’s ochtends geschreven, precies drie weken nadat ik ze had aangeschreven. Dus die site bepaalt dat Sofie en Sabine mij niet zien zitten. Misschien zijn ze wel gewoon met elkaar drie weken naar Marbella, toch? Heb jij deze ervaring ook?

 
Dochters zijn nu in de stad op zoek naar een beha, daar hebben ze hun vader niet bij nodig. Zo meteen weer naar mijn vrienden om een stukje in te studeren voor de verjaardag van DJ. Je kent het, verschrikkelijk, maar voor een goed doel.

 

Kus,

Tom

 

Lees hier de vorige aflevering

  

Lees hier alle afleveringen