deel 77

Charlotte & Tom

Charlotte en Tom zijn allebei nog niet zo lang gescheiden en via internet op zoek naar een nieuwe liefde…

 

Van: Charlotte

Aan: Tom

Onderwerp: Versieren

 

Nou, mijn psychiater is wél tevreden over de progressie die ik maak, dus laat de rest maar lullen! Boodschap voor de komende week: ik was mijn beoordelingsvermogen kwijt, ik heb deze theorie net op de fiets even op Joost uitgeprobeerd, er zit misschien wel wat in…

 
Lieverd, dit is geen versieren, want dat is een dom en onschuldig spelletje dat in de meeste gevallen nergens op uitloopt. Jij gaat in ieder geval niet op het podium staan, niet in dit stadium. Strategisch terugtrekken zou ik ook niet doen, jullie hebben net weer contact, dat moet natuurlijk niet doodbloeden. Nee, jij gaat haar, ik zei het al eerder (luister je wel?), over een week of twee gezellig te eten vragen (niet eerder!) en dan houd je het zo luchtig mogelijk, lekker eten, veel praten, haar laten merken (niet té) dat je haar een geweldige vrouw vindt, laat ook maar eens zien wat een leuke man je bent. Verder kun je ABSOLUUT niets doen om de zaak te versnellen… Jouw ‘lot’ ligt helaas op dit moment een beetje in haar handen.

 
Volgende week mag ik, maar alleen als ik dat wil, weer een dagje werken van de ‘dokter’. Dan ben ik weer zo’n ei dat ik ze dat op kantoor meteen wil laten weten, maar ik moet er van mezelf toch nog even tot morgen over nadenken. Hij stemde volledig in met mijn werkplannen. Het begint er op te lijken dat ik zélf een nieuwe koers voor de toekomst aan het uitzetten ben, het gaat sneller dan ik voor mogelijk had gehouden.

 
Ik ga mijn larfje van school halen, ik hoop dat je bespreking naar wens verlopen is.

 
P.S. Wist je trouwens dat we elkaar al bijna tachtig mails geschreven hebben?

 

Lees hier de vorige aflevering

  

Lees hier alle afleveringen