deel 218

Charlotte & Tom

Charlotte en Tom zijn allebei nog niet zo lang gescheiden en via internet op zoek naar een nieuwe liefde…

 

 

Van: Tom

Aan: Charlotte

Onderwerp: Originele chemokater

 

Ik heb een kater! Geen emokater omdat ik door jou en je vriendinnen bestempeld blijk te worden als Tom de Kabouter, nee, de enige echte originele chemokater. Koppijn en voor je uit blijven staren, je kent het. En dan moet ik vandaag nog weer serieus aan het werk. Nou, dat was weer gezellig gisteravond, toch? Wat is dat toch tussen ons? En dan vallen we niet eens op elkaar. Nee, dan moet jij zo’n ordinaire kerel uit IJmuiden willen hebben en ik eentje die het af laat  weten.

 

Feestje gaat door. Zaterdag vanaf 17.00 uur. Dus je komt met MC? Hendrikje kan mee hoor, er komen wel meer kinderen. Zie maar. Ik ga Paula ook uitnodigen. Als dat lukt, dan is de collectie compleet. Je blijft lachen. Ik neem toch even een tweede aspirientje, want dit werkt niet.

 

Kus,

Tom

 

Lees hier de vorige aflevering

  

Lees hier alle afleveringen