deel 217

Charlotte & Tom

Charlotte en Tom zijn allebei nog niet zo lang gescheiden en via internet op zoek naar een nieuwe liefde…

 

 

Van: Charlotte

Aan: Tom

Onderwerp: Gestoord!

 

De wereld is ook vanochtend alweer hetzelfde gebleken als gisteren. Gestoord! Ik breng in vol ornaat Hendrikje naar school, dat doe ik tegenwoordig, is goed voor me, ik wil eindelijk óók zo’n tot in de puntjes verzorgde Amsterdam Zuid-moeder zijn, strak in de lak en op hakken, zo eentje die het schoolplein als catwalk beschouwt, altijd naar verlangd… Ik raakte aan de praat met een moeder van een grietje uit Hendrikjes klas en die stortte haar hart totaal bij me uit, over hoe ze zich voelt, over haar huwelijk, ik begon bijna te huilen, want ik word zó verschrikkelijk droevig van wat mensen elkaar en zichzelf allemaal aan doen, ik begrijp het gewóón niet. Heb ik net ook nog MC aan de telefoon over haar eerste zitting voor voorlopige voorzieningen, nou ja, ik hou er over op.

 

Goed, ik ben net bij mijn psych geweest en het was voor de verandering eens gezellig met die droogkloot, we hebben zelfs gelachen! Nuttige dingen besproken en op de terugweg kwam ik tot de conclusie dat ik mezelf door begin te krijgen. Mijn gekkigheid heeft me niet ongelukkig gemaakt, dat is belangrijk, maar heel andere dingen.

 

O man, wat is het heerlijk weer! Zo’n winter is toch eigenlijk niet om door te komen en dit was met stip de zwaarste van m’n leven en nu is hij VOORBIJ!!!!

 

Tot later, MC komt misschien wel mee naar je borrel, is dat goed? Vrees alleen dat je vriend DJ bij de eerste blik voor de bijl gaat, zo’n type is het, nou ja, dat merken we dan wel weer. Of komt hij met z’n heldin op sokken? Tom, het wordt een drama, ik voel het. Als je het risico te groot vind, blijf ik wel thuis…

 

XC

 

Lees hier de vorige aflevering

  

Lees hier alle afleveringen