deel 209

Charlotte & Tom

Charlotte en Tom zijn allebei nog niet zo lang gescheiden en via internet op zoek naar een nieuwe liefde…

 

 

Van: Tom

Aan: Charlotte

Onderwerp: Leeg gevoel

 

Kut! Zo’n ontstellend leeg gevoel. En dan zeg ik inderdaad stoer dat ik niet verliefd word, maar ik begin het al te voelen. Kreeg vanmorgen al weer een sms’je van haar. Ja, en dan speel je voor the time being ‘man en vrouw’. Je raakt het, het was echt zo, en zo echt. Ze had binnen no time de keuken door, het door elkaar heen lopen alsof je elkaar al jaren kent (schrijft onze gemeenschappelijke horoscoop ook, met daarnaast een waanzinnige aantrekkingskracht… ik geloof nu heilig in astro!). Niet te ver gaan, omdat dat haar te veel van stuk zou brengen. Kut! Ik moet nu gaan, want ik kan niet te laat in Den Bosch komen.

 

Kus,

Tom

 

Lees hier de vorige aflevering

  

Lees hier alle afleveringen