deel 2

Charlotte & Tom

Barbara, die eigenlijk Charlotte heet, en Tom zijn allebei nog niet zo lang gescheiden en via internet op zoek naar een nieuwe liefde…

 

Van: Tom

Aan: Barbara

Onderwerp: Verzoek om contact van Tom

 

Hoi,

Wat een verhaal dat datingprofiel van je! En hoe ik op de site bij jou terechtgekomen ben? Don’t ask me. Gelukkig kon ik nog even snel je nummer opschrijven voordat de volgende vrouw door de bocht vloog. Maar goed, je relaas sprak me aan. Dus bij deze een poging. Kijken waar je staat en of je al met iemand anders bezig bent. Zo niet, dan leg ik graag contact.

 

Ik ben Tom en woon in Amsterdam. Vader van drie pareltjes: twee prachtige dochters van 16 en 14 en van een eigenwijze zoon van 12. Ik ben gewinterd door van alles. Absoluut geïnteresseerd in wat ik doe en wat ik tegenkom. Ik ben van oorsprong arts. Met mijn gezin heb ik tien jaar in het buitenland gewoond en gewerkt, waarvan vijf jaar in de Verenigde Staten en vijf jaar in Kaapstad. Nu de dingen in eigen hand genomen en bezig met het opzetten van een bedrijf. Erg interessante ervaring. Een geweldige uitdaging ook, die veel vraagt, maar een grote bevestiging is.

 

Verder ben ik een man met een drive, in veel opzichten. Wat ik aanga, daar sta ik voor. En als jij dat mocht blijken te zijn, dan ga ik daarvoor, commitment dus. Verder houd ik van de geneugten des levens, zoals lekker eten, lekker uitgaan, lekker voor de open haard (die ik niet heb), maar ook uitwaaien op het strand of in het bos. Wat dat betreft gewoon simpel en down to earth, geen problemen zoeken die er niet zijn. Communicatie is heel belangrijk.

 

Als kippige oudere draag ik wel een leesbril, vind je dat erg?

 

Waarom schrijf ik juist jou? Je lijkt me niet saai. Je geeft tenminste een profiel waar ik tegenaan kan schrijven. Eigenlijk zoveel dat ik alleen maar kan opsommen, de details moeten later maar komen. Je lijkt van het leven te houden, ik dus ook. Af en toe uitspatten zal ik altijd blijven doen, al moet ik er dood bij neervallen. Maar je lijkt me ook serieus: relativeren over jezelf, je eigen kunnen kennen. En dan al die andere dingen die belangrijk zijn: boek op de bank, museum hier, galerie daar, concert gisteren, bioscoop morgen, reis naar verre oorden…

 

Dus nee, ik heb geen trendy baardje en die sandalen doe ik ook niet aan, maar als kippige oudere draag ik wel een leesbril. Je bent ietwat jonger, de beslissing of je met deze jongeman in zee wilt, kan ik alleen aan jou overlaten. Goed, voorlopig genoeg ‘verkopen’. Ik wacht met spanning je reactie af. En dan meer.

 

Groet, Tom

 

Lees hier de vorige aflevering

Lees hier de volgende aflevering

 Lees hier alle afleveringen