deel 188

Charlotte & Tom

Charlotte en Tom zijn allebei nog niet zo lang gescheiden en via internet op zoek naar een nieuwe liefde…

 

 

Van: Charlotte

Aan: Tom

Onderwerp: Bona-gezinnetje

 

Huh (niet hoi dus),

 

Natuurlijk zit het nog niet helemaal lekker bij me, heb ik ooit een andere indruk gewekt? Ik slaap al twee maanden bijna iedere middag, dat is nou wel het laatste waar ik me zorgen over maak. Hé, ik doe vaak wel leuk, maar ik zit niet voor niets thuis met een erkende depressie.

 

Die verjaardag was emotioneel zwaar voor me, tref ik daar zo’n Bona-gezinnetje dat in dit leven dus aan mijn neus voorbij gaat, daarna voel ik me dus heel verdrietig. Kost me erg veel energie die ik absoluut nog niet heb. Dank in ieder geval voor je lieve bezorgdheid en tot morgen. Dan heb ik die blind date in Rotterdam, ik ben helemaal in de stemming!

 

XC

 

Lees hier de vorige aflevering

  

Lees hier alle afleveringen