deel 112

Charlotte & Tom

Charlotte en Tom zijn allebei nog niet zo lang gescheiden en via internet op zoek naar een nieuwe liefde…

 

Van: Charlotte

Aan: Tom

Onderwerp: Uitzonderlijk vroeg

 

Ontzettend lief wat je me schreef, maar volgens mij had je een slok op.

 
Ik ben vandaag uitzonderlijk vroeg, heb Hendrikje zelfs naar school gebracht, maar ik was blijkbaar nog niet helemaal compos mentis, want ik zag wat verbijsterde blikken van ouders. Zo meteen dus naar de carwash, maar eerst even wachten tot het echt licht is buiten.

 
Esther is inderdaad 1.85 m, maar daar hebben we het ook al een keertje of wat over gehad, let je wel een beetje op, samen zien we eruit als tante Sidonia en Bessie Turf die naar de Weight Watchers geweest is, vooral in de sportschool deden we het leuk, zij dus lang, mager en beheerst, ik klein, rond en onstuimig. Verder kunnen we één ding uitstekend: de bodem van flessen wijn bestuderen…

 
Ik begin me toch wel te verheugen op mijn avondje Schoonhoven Oost, kreeg gisteren nog een buitengewoon aardig sms’je van hem en dat is natuurlijk gewoon vleiend (ik ben in dat opzicht echt helemaal niet verwend). Maar hij weet in ieder geval dat hij me niet bij binnenkomst moet bespringen.

 
Kreeg net het ‘profiel’ van een eventuele nieuwe au pair, zag er heel goed uit, dus ik ga de agency nu even laten weten dat ik graag contact met haar wil.

 
XC

 

Lees hier de vorige aflevering

  

Lees hier alle afleveringen