deel 266

Charlotte & Tom

Charlotte en Tom zijn allebei nog niet zo lang gescheiden en via internet op zoek naar een nieuwe liefde…

 

 

Van: Charlotte

Aan: Tom

Onderwerp: Tsjechische delegatie

 

Dat huis gaat helaas (voorlopig) niet door, de bank gelooft er toch (nog) niet in.

 

Natuurlijk is Paula van slag, maar jij hebt het niet opgerakeld, dat heeft ze zelf gedaan. Enne, ouwe bok, dat begrijp ik wel hoor, maar wat is in godsnaam twee jaar leeftijdsverschil, wie weet hoe leuk ze is en hoe goed ze eruitziet… Zelf heb ik sinds gisteren (weer) een 54-jarige aan mijn fiets hangen.

 

‘De mails vliegen alweer in rap tempo over en weer’

 

Hij had me eerder al gemaild, maar ik moest er even over nadenken. Gisteren heb ik hem na rijp beraad (met mezelf) toch maar teruggeschreven en ja, de mails vliegen alweer in rap tempo over en weer. Zoek ik nog steeds een ‘Joost’? Ja, ik geloof het wel, in ieder geval dat type. Tot nu toe geen al te lastig, hoogdravend gedoe, geen frustraties tussen de regels door, een avontuurlijke zelfstandige ondernemer, van die dingen. En hij kan leuk schrijven. Vannacht stuurde hij me nog een hele verhandeling over ‘niets’ en daar moet ik om lachen. L’histoire se répète? Wie weet…

 

De Tsjechische delegatie verlaat vandaag het pand weer, daar ben ik niet echt rouwig om, het was toch wat vol, maar Anna loopt al een week te stralen (ze bedankt me tien keer per dag!) en ik ben blij dat ik haar deze week met haar familie heb kunnen geven, dat heeft ze meer dan verdiend met al haar goede zorgen.

 

XC

 

Lees hier de vorige aflevering

  

Lees hier alle afleveringen