Céline Dion heeft eindelijk haar eerste filmrol te pakken

 

Whitney Houston deed het in The Bodyguard, Dolly Parton in 9 to 5, dus het werd weleens tijd dat Céline Dion ook op het witte doek te zien zou zijn, nietwaar?

 

Beeld: Sony

 

Weliswaar met een piepklein rolletje, maar toch. In de nieuwe romantische comedy Love Again is ze gewoon (nou ja, gewoon…) zichzelf, naast de wondermooie Mira Ray (een rol van Priyanka Chopra Jonas) die treurt om het verlies van haar verloofde.

 

 

In een vlaag van verdriet stuurt Mira een heleboel romantische berichtjes naar het oude telefoonnummer van haar overleden grote liefde. Ze weet niet dat dit nummer inmiddels in gebruik is door journalist Rob Burns (gespeeld door knapperd Sam Heughan). Hij valt als een blok voor de mooie, liefdevolle teksten maar hij heeft geen idee van wie ze afkomstig zijn.

 

 

Als hij een artikel moet schrijven over Céline Dion (who else?!) vraagt hij de zangeres om hem te helpen deze mysterieuze Mira te vinden en haar hart te veroveren.

 

 

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Een bericht gedeeld door Love Again (@loveagainmovie)

 

Oké, oké, een suikerzoet verhaal waardoor het glazuur van je tanden springt, maar who cares? De liefde, twee waanzinnig knappe mensen die helemaal verliefd op elkaar worden en Céline herself, voor wie je meteen enorm veel sympathie voelt. Wat een schatje is die vrouw toch. En dan die stem!

 

 

Bij deze heerlijke film hoort natuurlijk ook een soundtrack en als je een fan van de zangeres bent dan bof je want ze heeft een enorme verrassing voor je. Er staan maar liefst 5 nieuwe nummers van de Canadese diva op. En misschien moet je het daar dan voorlopig even mee doen want vanwege een mysterieuze aandoening, het stiff-person-syndroom, valt het nog maar te bezien of ze ooit nog op kan treden. De concerten in de Ziggo Dome in Amsterdam staan nog wel gepland voor 26, 27 en 29 augustus, dus laten we hopen dat Céline zich tegen die tijd goed genoeg voelt.  

 

 

Gelukkig kun je haar in ieder geval vanaf 18 mei in de bios zien want dan gaat Love Again in première.

 

 

Door: Irene Smit

Irene is redacteur bij Franska.nl. Met haar man, twee pubers en een teckel woont ze in Haarlem. Ze zou graag willen zingen als Ella Fitzgerald en koken als Nigella Lawson. Tot het zover is, blijft ze lekker schrijven over allerlei zaken die haar verbazen.

Afbeelding van Irene Smit