By the weetje

 

Den Haag op z’n leukst. Nou ja, dat vind ik dan. Maar misschien jij ook wel. Ik ga elk jaar speciaal hiervoor.

 

 

Sinds ik een keer geweest ben, ga ik steeds terug. Het driedaagse designfestival in het Zeeheldenkwartier in Den Haag. Dit jaar is het van 1-3 juni. Zo leuk en inspirerend. Niet in de laatste plaats omdat vriendin en hoofdredacteur Mary Hessing van het design-tijdschrift WOTH ook haar huis openstelt voor presentaties van top-ontwerpers. Alleen dat huis al. Een belevenis.

 

Je loopt gewoon een route langs presentaties en winkels, waardoor je het gevoel hebt even weer helemaal in een nieuwe wereld te zijn geweest. Heel veel mensen gaan om zoveel nieuws te zien naar Milaan, maar eigenlijk zijn daar vooral de Nederlandse ontwerpers het leukst. Dus…hoezo Milaan? Den Haag is helemaal the place to be volgend weekend.

 

Bij mij staat het dus al in de agenda. Misschien kom ik je daar tegen. Voor meer info kun je hier kijken: festivaldesignkwartier.nl

 

 

Door Franska

Fotografie portret: Esmee Franken. Visagie: Linda van Ieperen. Haarstylist: Mandy Huijs