By the weetje

Ik ben heel erg ‘van Italië’. Ik vertel het maar even voor de nieuwkomers. Voor mij is een dag geen Italië, een dag niet geleefd.

 

Al is het maar dat ik een leuke foto zie van een lekker bord eten. Of een kookboek. Of gewoon een snackje uit de Italiaanse keuken proef. Of een scheutje olijfolie uit de fles die ik vorig jaar meegenomen heb op m’n brood doe. Of een stukje Parmezaanse kaas..

 

Liefst zou ik er natuurlijk meteen zitten, in dat land, maar als je er altijd zit, ga je het waarschijnlijk veel te gewoon vinden en zie je het niet eens meer. Dus heb ik zo m’n uitstapjes en genietmomentjes.

 

Een heel leuke die ik bijna elke dag even doe is de Instastory van een Amerikaanse vrouw die in Rome woont en net als ik gek is op eten. Met enige regelmaat maakt ze ook uitstapjes door Italië en zo kun je altijd met haar meegenieten. Als ze naar de markt gaat, uit eten gaat, kookt, leuk servies koopt en alles wat zij (en ik dus ook) verder maar leuk vindt.

 

Zien? Even naar Instagram. Zoeken naar eminchilli, haar volgen en je krijgt de Instastories voortaan vanzelf langs in de rondjes bovenaan je schermpje. Kwestie van klikken en kijken.

 

PS. En als je dan toch op Instagram zit, kun je net zo goed meteen even franskanl volgen.

 

Veel plezier!

 

 

Door Franska

Fotografie portret: Esmee Franken. Visagie: Linda van Ieperen. Haarstylist: Mandy Huijs.