Bruschetta 2.0

 
Met magor, bresaola en walnoten. Heerlijk voor bij de borrel straks!

 

 

 

We zijn gek op bruschetta, Franska schreef er ook een keertje over, hier lees je haar recept. En zo kan het dus ook:

Voor 4 personen

 

Dit heb je nodig:
* 150 g Magor (dunne lagen mascarpone en gorgonzola op elkaar)
* 4 dikke sneden boerenbrood
* 1 biologische limoen
* 24 zeer dunne plakjes Bresaola
* 1 royale hand met walnoten
* Honing
* Witte peper, grof gemalen

 

Zo maak je het:
Prak de magor grof in een kom. Rooster het brood. Was de limoen en rasp dan de schil. Zorg dat je niets van het witte meeneemt, want dat smaakt wat bitter. Beleg elke snee brood met de magor, plakjes bresaola, wat limoenrasp en walnoten en sprenkel er wat honing over. Bestrooi met peper en klaar!

 

Tip: Deze variant van bruschetta heeft echt geen zout meer nodig, want de kaas en de bresaola zijn al zout genoeg.

 

 

Dit recept komt uit ‘Big Mamma’, €24,95, uitgeverij Goodcook. In dit boek vind je nog veel meer lekkere Italiaanse recepten.

 

 

Eet smakelijk! 

 

 

 

 

Door: Franska

Afbeelding van Franska