Bij deze gasterij is het vet genieten. En dan die ruimte!

 

En één buitenkansje geven we weer weg

 

 

Bed & Breakfast Erve Bekerink ligt op het historische erf van een Saksische boerderij uit 1688. Het gastenverblijf van de erve is, geheel in de traditie van de vroegere boerderijen, gebouwd als één grote, heerlijke ruimte waarbij alleen voor de badkamer een uitzondering is gemaakt. In de compleet ingerichte luxe keuken met royaal kookeiland kunnen liefhebbers uitgebreid koken en tafelen aan de kloostertafel of bij de open haard. Daarbij genietend van mooie wijnen die zorgvuldig opgelegd zijn in één van de rijkelijk gevulde wijnkasten (één mooie fles wijn naar keuze is hier overigens bij de prijs inbegrepen!). Slapen doe je op de vide waar het riante tweepersoonsbed alvast heerlijk voor je is opgemaakt. Het rustieke ontbijt van versgebakken broodjes, sapjes en streekproducten tot slot, wordt ’s ochtends bij je aan de deur bezorgd.

 

 

Waar de reis naartoe gaat? Welnu, naar het schilderachtige decor van de meanderende Slingebeek, midden in het prachtige coulisselandschap rond Winterswijk in het buurtschap Kotten – het Oedingse Beekdal is één van de vele mooie stekjes van het Nationaal Landschap Winterswijk. In het nabijgelegen Winterswijk zijn verschillende winkels, cafés en restaurants, terwijl er ook voldoende aanbod op cultureel gebied is.

 

Eén buitenkansje geven we weg. Wat wil zeggen één overnachting voor z’n tweetjes, inclusief dat rustieke ontbijt dat aan de deur wordt bezorgd. Veel plezier alvast! 

 

 

Informatie en boekingen via de website van Erfgoed Logies of rechtstreeks bij Gasterij Erve Bekerink telefoon +31 543 563559 of + 31 6 81200462.

 

WINNEN?

 

Lijkt het je wat om hier één nacht gratis te verblijven? Ga dan naar de Facebookpagina van Franska.nl en reageer daar op het betreffende artikel. Geen Facebook? Stuur je mail naar winnen@franska.nl

 

De winnaar wordt over een week bekendgemaakt.

Door: Brigitte Bormans

Brigitte werkte jarenlang als culinair journalist en schreef twee kookboeken. In 2004 werd ze directeur/eigenaar van Erfgoed Logies. Maar zonder schrijven kan ze niet. Gelukkig zag Franska wel iets in haar columns, kwam van het een het ander en mag er nu ook over andere zaken worden geschreven.

Afbeelding van Brigitte Bormans