‘Beste vriend Harry vond relatie te snel gaan

 

Another day, another drama rondom Harry en Meghan. Ik vraag me af of er nog iemand in hun omgeving is die het oprecht een leuk stel vindt.

 

 

Of iemand die vanaf het begin dacht: jeetje, wat passen ze goed bij elkaar. Echt een match made in heaven. Als diegene er is, is het misschien een ideetje als die persoon eens met de pers gaat praten. Want alles wat naar buiten komt is eigenlijk negativiteit.

 

Nu ook weer, vanuit kamp Harry. (Voormalig?) Beste vriend Tom Inskip (oftewel Skippy voor intimi) was namelijk niet gelijk fan van hun relatie. Of nou ja, in ieder geval niet met de snelheid die in hun relatie zat. Hij zou Harry hebben aangeraden om eerst te gaan samenwonen voordat ze heftige beslissing zouden maken als trouwen en baby’s maken. Lijkt me eerlijk gezegd niet een heel raar advies. Eerder een heel vanzelfsprekend advies. Maar ja, bij de royals gaat alles anders, natuurlijk.

 

En dat advies viel duidelijk niet heel best bij Harry: ‘Het deed hem pijn dat iemand met wie hij zo close was, zijn oordeel niet zou vertrouwen.’ Dat zegt een bron in het boek Finding Freedom: Harry and Meghan and the Making of a Modern Royal Family (dat is nogal een mond vol voor een boek, maar goed) en die bron beweert ook dat hij met toestemming van Harry en Meghan zijn verhaal doet. Dat laatste lijkt me heel sterk, maar je weet maar nooit natuurlijk. De bron is vooralsnog anoniem, dus checken gaat ook lastig.

 

Is dit weer één of andere roddel? Ze moeten Meghan en Harry wel hebben, hun hele relatie lang. Tsja, en ik denk dan toch: waar rook is, is vuur? We gaan het meemaken, maar feit is wel dat ze weinig mensen meer overhouden in hun omgeving. Volledig begrijpelijk dat je mensen die dit soort privékwesties vertellen aan de pers of in een boek uit je leven schrapt, overigens.

Door: Wieke Veenboer

Wieke Veenboer woont in Amsterdam. Ze is een graag geziene gast in de Amsterdamse horeca en probeert af en toe zelf een keukenprinses te zijn. Ze houdt van reizen, verslindt boeken maar speelt ook Netflix uit.

Afbeelding van Wieke Veenboer