Kijken: de trailer van Undercover 2

 

Ja goedemorgen, dit is even een lekker begin van de week. Want er is heel goed Netflix-nieuws op deze maandagochtend.

 

De trailer van Undercover is namelijk ein-de-lijk uit en daar hebben we natuurlijk best wel lang op gewacht. Op dat hele tweede seizoen hebben we extreem lang verwacht, trouwens.

 

Maar die trailer, die ziet me er toch intens uit. Dat is wel eventjes andere koek dan het woonwagenkamp waar seizoen één zich afspeelt. Bob (Tom Waes) gaat nu namelijk richting een ranch in Syrië om daar de illegale wapenhandel op te rollen. Een klus die hem naar eigen zeggen ‘alles heeft gekost’. Voormalig Undercover-partner Kim (Anna Drijver) zit inmiddels in hetzelfde wereldje, maar niet meer als undercoveragent; zij werkt voor de organisatie Human Rights.

 

Degenen die we het allermeest gemist hebben, zijn natuurlijk ook weer van de partij. Ferry en Daniëlle, en Ferry is niet echt heul blij in de bak en wil het liefst Bob ook achter slot en grendel zien. En jawel, er komt ook een confrontatie tussen die twee en ook al zal het allemaal hartstikke spannend in Syrië zijn, ik wil gewoon weer Ferry op de buis.

 

Enne, hoe is het eigenlijk met dat gerucht dat seizoen drie ook gelijk al gefilmd was? Ik was daar namelijk héél enthousiast over (lijkt me begrijpelijk), maar daarna werd het behoorlijk stil rondom een derde seizoen. Dat-ie er komt lijkt me best wel logisch, al mogen ze dat natuurlijk liever gisteren dan vandaag aankondigen, maar het zou toch wel lekker nieuws zijn als dat ook meteen online kwam. Helaas ziet het er naar uit dat dat niet het geval is, maar we kunnen blijven hopen. 

 

Voordat je het vergeet: 6 september staat Undercover erop. Bijna bijna bijnaaaaa.

Door: Wieke Veenboer

Wieke Veenboer woont in Amsterdam. Ze is een graag geziene gast in de Amsterdamse horeca en probeert af en toe zelf een keukenprinses te zijn. Ze houdt van reizen, verslindt boeken maar speelt ook Netflix uit.

Afbeelding van Wieke Veenboer