BEN + JEN

 

 

Ja hoor, het is officieel. Bennifer is terug waar ze horen: samen. Het knapste showbizzkoppel van Hollywood weet weer wat ze toen ook al wisten: ‘Wij horen bij elkaar.’

 

 

 

Gisteren bevestigde Jennifer Lopez het nieuws op haar eigen Instagram door na wat weinig verhullende bikinifoto’s te delen een foto te tonen van Ben die haar stevig in de armen sluit. Nadat ik van de hartbewaking mocht (ik moest er even van bijkomen hoe knap een mens kan zijn) deed ik een dansje, want de romanticus in mij houdt ervan als oude liefdes elkaar vinden. Een echte reden voor de break-up anders dan ziekmakend veel media-aandacht was er niet. Afijn. We gaan even terug naar hoe het allemaal begon.

 

 

 

 

2002: Ben en Jen spelen samen in de romcom Gigli. Dat Jennifer nog met Chris Judd getrouwd is en dat de film een flop is, boeit helemaal niemand. Bennifer is geboren en daar gaat het uiteindelijk allemaal om.

 

Hier kun je het hele liefdesleven van J.Lo in een vogelvlucht tot je nemen.

 

2002: Ben figureert in de videoclip Jenny From the Block.
Zij op een bootje, hij snuffelt aan haar roze broekje. Snap ik heus.

 

2002: Put a ring (van 2,3 miljoen) on it
Waarom wachten als het goed voelt? Ben gaat op zijn knietjes met een ring van Harry Winston van een stevige 2,3 miljoen dollar.

 

2003: Samen spelen in Jersey Girl
Weer een flopje op de palmares van Jen, maar dat ze geen Meryl Streep is wist ze zelf ook wel. En ze had haar love to keep her warm.

 

2003: Huwelijk wordt uitgesteld
Vlak voor De Datum geven ze een perscommuniqué uit waarin ze vertellen te hebben besloten om het huwelijk uit te stellen. Iets wat de mooiste dag uit hun leven moet zijn, wordt overschaduwd door media-aandacht. Ze heeft vier schijnbruiloften opgelijnd om zo de paparazzi af te schudden en bedenkt dat het eigenlijk gekkigheid is. Waarschijnlijk sluimert daaronder toch een knaagje en een barstje want in…

 

… januari 2004 laat de woordvoerder van Jennifer weten dat het over en uit is tussen Jennifer en Ben Affleck.

 

Juni 2004: Jennifer is samen met haar jeugdvriend Marc Anthony met wie ze twee kinderen krijgt en met wie ze uiteindelijk tien jaar samen blijft.

 

En nu, na allebei andere liefdes te hebben gekend en kinderen te hebben gekregen, zijn ze weer een feit: Bennifer.

 

Nu Brad en de andere Jennifer nog en je hoort me niet meer.

 

 

 

Door: May-Britt Mobach

Afbeelding van May-Britt Mobach