Ben je ooit bij een krullen­kapper geweest?

 

Elke week vlogt Anita over haar beautygeheimen. Deze week gaat ze op bezoek bij een echte krullenkapper.

 

Ik was thuis de enige met krulhaar. Hoe ik daaraan kwam weet ik ook niet; mijn ouders hadden in elk geval geen krulhaar en ze hadden er ook geen verstand van. Toen ik als kind een keer bij de kapper zat heeft de kapper mijn moeder uitgelegd dat krulhaar een soort ‘gehandicapt’ haar is. 

 

Gelukkig zul je dit niet snel meer horen bij de kapper, maar het is nog best lastig om een kapper te vinden die goed is in het knippen van krulhaar. Als ik een leuke vrouw met krulhaar tegenkom vraag ik ook altijd welke kapper ze heeft.

 

Toen ik in de krant las dat er een echte krullenkapper bestaat, werd ik natuurlijk supernieuwsgierig. 

 

Simcha & friends is een kapperszaak in Amsterdam die gespecialiseerd is in alle soorten krullen, van fijne Europese krullen tot stevige afro-krullen. 

 

De kapperszaak is altijd vol en de klanten komen overal vandaan, van mensen uit de buurt tot en met Zwitserland. Ik vond het alleen al een feestje om tussen allemaal krullenbollen te zitten.

 

Wil je weten of er echt een verschil is?

Kijk snel naar het resultaat en de krullentips van Simcha.

 

 

 

Prijs: wassen, masker, knippen en föhnen € 57,50

 

Simcha & Friends 

 

Door: Anita Willemars

Anita Willemars volgt al ruim 25 jaar alle trends op de voet. Voor Franska.nl vlogt ze o.a. wekelijks over nieuwe beautyproducten en laat ze zien wat wel en zeker ook wat niet werkt.

Fotografie: Nikita Holst

Afbeelding van Anita Willemars