Probeer het uit:

in een handomdraai je eigen gelnagels lakken!

 

Anita probeerde de Miracle Gel ‘Ready to Party’ van Sally Hansen thuis uit en is blij met haar ‘professionele’ gelnagels. Het allerfijnst vind ze dat je deze gelnagels met gewone remover kunt verwijderen. Vanaf nu kun je in no time professionele gelnagellak zelf thuis opbrengen, naar een nagelsalon gaan is dus niet meer nodig, scheelt lekker veel tijd in die topdrukke december maand!

 

Wat was ik blij met mijn ‘gelnagels’ een paar jaar geleden. Gellak blijft veel langer zitten dan gewone lak, en de lak is ook dikker en glanzender door de geltoplaag. Toen ik de gellak er na twee weken af wilde halen, was ik niet meer zo blij, want het lukte me nauwelijks om het er volgens de beschrijving weer af te halen. Nooit meer dacht ik toen. Dus het eerste wat ik wilde weten toen ik deze Miracle Gel-nagellak van Sally Hansen ging proberen: hoe gaat het er weer vanaf? Gelukkig kan deze lak met normale remover verwijderd worden. Voordeel is dat het langer blijft zitten dan gewone lak, ik ben dus fan van deze nieuwe gellak, die nu verkrijgbaar is in 6 ‘ready to party’ kleuren. Helemaal fijn is de geweldige topcoat met opdikkend effect

 

Zo werkt het
Miracle Gel is de eerste professionele salonnagellak voor thuisgebruik, waarmee je een gellook creëert zonder led-lamp. Je nagellak blijft wel tot twee weken zitten. Breng twee keer een laag Miracle Gel Color Coat aan, gevolgd door de Miracle Gel Top Coat. Andere kleur? Gewoon je gellook met normale remover verwijderen een andere Miracle Gel-kleur aanbrengen.

 

Zó fijn dat je het met gewone remover kunt verwijderen

 

Tips
Klinkt flauw, maar laat je nagels drogen! Kijk televisie of doe een mindfulnessoefening, maar beweeg minstens 3 minuten per laag niet.
Vergeet de topcoat niet, want die zorgt ervoor dat de lak langer blijft zitten.
Na jaren lakken, lukt het mij nog steeds niet om mijn nagels perfect te lakken. Met een wattenstokje en remover, haal je de overtollige lak op de huid zo weer weg.

 

 

Winnen?
Doe mee met onze winactie en maak kans op een set van 3 producten van Sally Hansen, de Miracle Gel Color Coat in de kleuren #510 Game of Chromes (goudkleurig) en #555 Bardeaux Glow (dieprood met een glinstering) en de Miracle Gel Top Coat 2.0 voor het geweldige gelnagellak-effect, de totale waarde van de set is € 36!

 

ZELF PROBEREN?

Testen?
Ben jij ook benieuwd en wil je het zelf testen? Mail dan je motivatie en adresgegevens naar anita@franska.nl en wie weet lees je binnenkort je eigen testervaring terug op Franska.nl

 

Fotografie: Esmee Franken, visagie: Linda van Iperen, haarstylist: Mandy Huijs

 

Anita Willemars volgt al ruim 25 jaar alle trends op de voet. Voor Franska.nl gaat ze wekelijks vloggen over nieuwe beautyproducten en laat ze zien wat wel en zeker ook wat niet werkt.