Face fitness

 

Elke vrijdag vlogt Anita over haar beautygeheimen. Deze week: Skin Gym. Oftewel fitness voor je gezicht voor een stevigere, strakkere en stralende huid. Yeah!

 

Vandaag ga ik de behandeling Skin Gym testen. Door je gezichtsspieren te trainen wordt de huid stevig, strak en stralend. Klinkt logisch, als je de spieren in je gezicht traint, dan wordt je gezicht iets voller (spiermassa) en verminderen de rimpels. Dus overweeg je botox of een facelift, probeer dan eerst de Skin Gym, waarbij met het Caci apparaat (met vorken!) de spieren en de collageenproductie gestimuleerd worden.

 

De huid van je gezicht wordt met twee electroden (vorken), iets opgetild en zo wordt de spier met kleine stroomstootjes geactiveerd. Een soort fitness voor het gezicht dus. Behalve het activeren van de spieren wordt de doorbloeding ook geactiveerd, en krijg je na de behandeling een mooie ‘glow’.

 

Wil je weten of deze behandeling iets voor jou is? Kijk snel.

 
De behandeling die ik gedaan heb heet Skin Gym €40 bij Babassu

 

 

 

Anita Willemars volgt al ruim 25 jaar alle trends op de voet. Voor Franska.nl vlogt ze wekelijks over nieuwe beautyproducten en laat ze zien wat wel en zeker ook wat niet werkt.

Fotografie: Esmee Franken. Visagie: Linda van Iperen. Haarstylist: Mandy Huijs.

 

Witte balk met bol Anita