Poets eens met aardbeien

 

Elke week vlogt Anita over haar beautygeheimen. Deze week laat ze zien hoe je wittere tanden krijgt.

 

In de loop der jaren verkleuren je tanden, dit is een volstrekt normaal proces. Drink je veel koffie, thee en rode wijn dan gaat het verkleuren zelfs nog iets sneller. Vind je dat vervelend, dan kun je je tanden op verschillende manieren bleken.

 

Wist je dat je je tanden kunt bleken met aardbeien? Het zuur in de aardbei zorgt er namelijk voor dat ze ontkleuren. Poets je je tanden elke ochtend met een halve aardbei en je zult het zien.

 

Toch ben ik zelf voor een andere optie gegaan. In overleg met de tandarts heb ik een bitje laten maken. Voor ik ga slapen, spuit ik een beetje Opalescene gel in mijn bitje en zo bleken mijn tanden als ik slaap. In Opalescene zit carbamideperoxide in plaats van waterstofperoxide (dat trouwens tegenwoordig verboden is) en dat is veilig.

 

Kijk hier als wilt zien hoe ik het doe.

 

 

 

 

 

Anita Willemars volgt al ruim 25 jaar alle trends op de voet. Voor Franska.nl gaat ze wekelijks vloggen over nieuwe beautyproducten en laat ze zien wat wel en zeker ook wat niet werkt.

Fotografie: Esmee Franken, visagie: Linda van Iperen, haarstylist: Mandy Huijs