Win deze winnende dagcrème!

 

Anita: Door consumenten is deze dagcrème uitgeroepen tot Product van het jaar 2017. Ik begrijp dit wel, want de crème is ideaal voor iedereen met een iets oudere huid, en — niet onbelangrijk — het smeert heerlijk. En nog leuker: we mogen er tien potjes van weggeven!

 

Niets fijner dan nog even genieten van het najaarszonnetje op je huid. En ook al is de zon minder krachtig, de zonnestralen zijn nog steeds sterk genoeg om je huid te beschadigen. Een SPF (sun protection factor) is dus wel aan te raden. En hoewel je op zonnige dagen naast je dagcrème ook zonnebrand kunt smeren, is het natuurlijk makkelijker als de SPF al in je dagcrème zit. Hoef je daar ook niet meer aan te denken…

 

De Olaz Total Effects 7-in-1 heeft dus al een SPF 15. Dat is mooi. Maar wist je dat die 7-in-1 staat voor de zeven effecten die de crème heeft op de oudere huid? Nu val ik zelf midden in de doelgroep, maar ik heb nooit geweten dat er zoveel tekenen zijn van een oudere huid. Volgens de beschrijving doet de crème dit:

 

 

  • vermindert lijntjes,
  • voorkomt uitdroging,
  • egaliseert de huidtint,
  • minimaliseert de zichtbaarheid van poriën,
  • egaliseert de huidstructuur,
  • verbetert de helderheid van de huid, en
  • hydrateert de huid.

 

 

Tja, wie wil dat nu niet?

Naast dit alles vind ik dit gewoon een fijne dagcrème. Eentje die de huid voedt en beschermt. En wat ik ook fijn vind, is dat-ie snel absorbeert en niet plakkerig aanvoelt. En ik ben dus niet de enige, anders was deze crème nooit Product van het jaar 2017 geworden.

 

Zelf proberen?

Doe mee met onze winactie en maak kans op een van de tien dagcrèmes Olaz Total Effects 7-in-1 met SPF15 ter waarde van €19,99 per stuk.

 

Zo maak je kans!

Mail waarom jij zou moeten winnen, plus je adresgegevens, naar anita@franska.nl en wie weet ontvang jij binnenkort zo’n mooie pot. Reageren kan tot en met 21 oktober 2017.