5x try & test

 

Ik geef het toe, ik heb de producten gekozen omdat ze er zo mooi uitzagen. Pas na gebruik kwam ik erachter dat het ook nog eens heel fijne, lekker ruikende en goed werkende producten zijn. Ze doen ook echt wat er op de verpakking staat (en dat gebeurt lang niet altijd!). En ze blijken ook nog eens milieuvriendelijk te zijn.

 
 

 

Botanicals Fresh Care is een nieuwe haarverzorgingslijn van L’Oréal en is ontwikkeld met een eco-responsible concept. Dat betekent onder ander dat de verpakking gemaakt is van gerecyclede materialen en dat de flacons en tubes zo zijn ontworpen dat je de producten helemaal kunt opmaken. Heerlijk! Niets vervelender dat je voelt dat er nog wat in zit en het er niet uit kunt krijgen.

De botanische extracten zijn van natuurlijke oorsprong en de ingrediënten zijn geselecteerd op bio afbreekbaarheid.

Voor kwetsbaar haar gebruik je de koriander producten (beschermt en versterkt)

Voor dof en gekleurd haar neem je de geranium producten (verheldert en geeft een boost)

Droog haar? Neem de producten met saffloerolie (voedend)

Voor pluizig haar kies je de camelia-serie (hydrateert en verzacht)
De Botanicals Fresh Care producten zijn ook nog vrij van parabenen, kleurstoffen en siliconen. Fijn!

 

ZELF PROBEREN?

Doe mee met onze winactie en maak kans op een van de 5 sets met deze 4 haarverzorgingsproducten, shampoo, conditioner,  masker en strength potion, alle geschikt voor kwetsbaar haar, Botanicals Fresh Care Koriander van L’Oréal ter waarde van € 37,96.

 

ZO MAAK JE KANS!

Mail waarom jij zou moeten winnen, plus je adresgegevens, naar anita@franska.nl en wie weet ontvang jij binnenkort zo’n mooie set. Reageren kan tot 18 april 2017.

 

 

 

Anita Willemars volgt al ruim 25 jaar alle trends op de voet. Voor Franska.nl vlogt ze wekelijks over nieuwe beautyproducten en laat ze zien wat wel en zeker ook wat niet werkt.

Fotografie: Esmee Franken. Visagie: Linda van Iperen. Haarstylist: Mandy Huijs.