Facelift in 5 minuten

(ja, het werkt!)

 

Elke vrijdag vlogt Anita over haar beautygeheimen. Deze week over het wonderapparaat dat al een hit is in Amerika.

 

Dat ik alles doe voor een mooie en stralende huid weet je vast al. Zo heb ik ooit een bindweefselmassage gehad, en een behandeling met een lage stroomfrequentie.

 

Maar het apparaat dat ik nu getest heb, lijkt op een combinatie van bovenstaande. Groot verschil is echter dat je deze behandeling zelf thuis kunt doen.

 

Het apparaat geeft microstroom af aan de huid. Microstroom is een kleine elektrische stroom, vergelijkbaar met de natuurlijke stroom in ons lichaam, en gaat dieper de huid in om de aangezichtsspieren te trainen.

 

Ik vond het wat eng klinken. Maar het apparaat geeft echt resultaat. Zowel mijn kaaklijn als mijn gezicht zijn strakker geworden. Ook voelt mijn huid zachter en de doorbloeding is verbeterd waardoor ik een mooiere huidtoon heb gekregen.

 

Zie het als fitness voor de spieren, oftewel huidverzorging is de voeding van je huid en de microstroom is de training voor je huid. Mocht je een facelift, botox of fillers overwegen, dan zou ik zeker eerst met dit apparaat aan de slag gaan.

 

In de praktijk
Je hebt wel discipline nodig, want elke dag 5 minuten klinkt weinig, maar dat is mij niet gelukt. Ook voel je de stroom nog op de een of andere manier. Maar dat kan ook komen doordat ik direct met de hoogste stand ben begonnen… Misschien kun je beter de stroomsterkte langzaam opbouwen. De geleidingsgel is ook heel belangrijk: je merkt direct als je te weinig op je gezicht aanbrengt. Deel je gezicht hiervoor in vier delen en behandel per deel. Het is supermakkelijk!

Hier is de oefenvideo en uitleg.

 

Het apparaat heet NūFace en kost €369

 

 

 

Anita Willemars volgt al ruim 25 jaar alle trends op de voet. Voor Franska.nl vlogt ze wekelijks over nieuwe beautyproducten en laat ze zien wat wel en zeker ook wat niet werkt.

Fotografie: Esmee Franken. Visagie: Linda van Iperen. Haarstylist: Mandy Huijs.