André Hazes junior is een moederskindje

Gut o gut, never a dull moment in het leven van André Hazes. Een paar weken geleden woonde hij al samen met de zoveelste verloofde, inmiddels zit hij weer bij mamma thuis.

 

 

André Hazes leeft zijn leven in de hoogste versnelling en ik kan het allemaal niet meer bijbenen hoor. En blijkbaar liep hij zichzelf ook voorbij want hij was afgelopen weekend niet bij de concertreeks Vlaanderen zingt Hazes in Antwerpen, tot grote teleurstelling van zijn Belgische fans. En nu blijkt dat het ene na het andere concert in Nederland ook wordt afgezegd.

 

Dreetje heeft last van een burn-out en dat is natuurlijk rottig. Van de ene verloofde naar de volgende liefde van je leven fladderen gaat je ook niet in je kouwe kleren zitten en hoe heerlijk is het dan dat je bij je eigenste moeder kan schuilen als je ludduvudu hebt? Daar kan geen therapie tegenop.

 

 

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Een bericht gedeeld door Rachel Hazes (@rachelhazes)

 

Agossie, ik zie hem al zitten daar in Mijdrecht, in zijn oude jongenskamer. Beetje gamen, beetje zingen. Moeder Rachel weet precies wat hij nodig heeft: andijvie met een bal gehakt. Dat is echt overal goed voor. Ze vindt het blijkbaar ook reuzegezellig om haar zoon flink in de watten te leggen en verwent hem dan ook behoorlijk: ‘Ik kook elke dag voor hem. Vaak zijn lievelingskost.’ Want die vitamientjes kan André momenteel wel gebruiken. Vitamientjes, moederliefde en heel veel rust. Die vindt hij thuis. ‘Het enige wat jij hier zelf moet doen, is kauwen, lach ik dan.’

 

Maar zo wordt ie toch nooit volwassen? Een puinhoop van je leven maken en dan verbaasd zijn dat het publiek er iets van vindt? Volgens mij heeft haar zoon iets heel anders nodig. Geen bord andijvie met een bal gehakt maar een spreekwoordelijke schop onder de bips. Grow up!

 

Bron: Nu.nl

 

 

 

Door: Irene Smit

Irene is redacteur bij Franska.nl. Met haar man, twee pubers en een teckel woont ze in Haarlem. Ze zou graag willen zingen als Ella Fitzgerald en koken als Nigella Lawson. Tot het zover is, blijft ze lekker schrijven over allerlei zaken die haar verbazen.

Afbeelding van Irene Smit