Alles wat wij delen

 

Soms is het lekker om met een theetje, van die warme ‘kerstsokken’ op de bank filmpjes te zitten kijken. Af en toe een traantje laten vind ik heerlijk als je het mij vraagt.

 

Dit keer was de setting anders. Ik zat namelijk op de redactie toen ik dit filmpje tegenkwam en hem aan Danique liet zien. Stiekem hebben wij een paar traantjes gelaten. Danique zei dat ze zelfs kan huilen bij een mooie auditie van The X Factor, wanneer het verhaal van een kandidaat je raakt. Ja, ik kan mezelf daar wel in vinden. Maar dit filmpje van TV2 Denemarken is zo mooi en zo herkenbaar. Dan vraag je je af waarom we dat doen: mensen in hokjes plaatsen. Ook al gaat het tegen je principes in, het is iets wat automatisch gaat. Na het kijken van dit filmpje begin je daar zeker wel goed over na te denken. Nadat je de traantjes hebt moeten wegvegen… 

 

Fijne zondag!

 

   

Meagan Suares is de nieuwste aanwinst bij Franska.nl. Het lachebekkie studeert Media, informatie en communicatie, en zwijmelt weg bij elke romcom die ze ziet. O ja, ze kletst de oren van je kop en is gek op unicorns. En roze.