Win een rondreis door Finland!

 

Ik ben verslingerd aan Finland. Schreef ik vanmorgen al over, lees het hier nog maar even.

 

Mijn favoriete regio in Finland is de omgeving van het allergrootste meer daar: het Saimaa-meer. Niet alleen omdat m’n Finse vrienden daar hun zomerhuis hebben en ik dus daar ingewijd ben in het Finse zomerleven. Ook omdat je er erg lekker kunt eten, mooie plekjes vindt, kunt varen, naar allerlei leuke dingen kunt, want er gebeurt gewoon heel veel leuks. En bovenal, je voelt je lekker, relaxed, vrolijk, gezond en als herboren. Nog lang na zo’n vakantie daar trouwens.

 

Je rolt van het een in het ander als je een beetje de weg leert kennen. Of je hebt alle rust en heerlijkheid waar je het hele jaar al naar verlangd hebt. Of een combi. Wat je maar wilt. Door deze omgeving met al die leuke extra’s ben ik gewoon verslaafd geraakt aan dat land.

 

 

 

 

 

 

 

 

En… ik laat graag andere mensen meegenieten, dat wist je al

 

Dankzij m’n beste vriendin daar kwam ik in contact met heel aardige mensen uit de regio, die een prachtige rondreis van een week gaan regelen, voor degene die dit buitenkansje gaat winnen. Alles erop en eraan: van vlucht en huurauto, tot hotels en huisjes, voor twee personen. En nog wat andere leuke dingen. Zoals ergens iets lekkers eten bijvoorbeeld. Ik ben natuurlijk nu al stikjaloers op degene die gaat winnen. Mijn man zei gisteren: ‘Heb je al geregeld dat wij het gaan winnen?’ Haha. Daar ben ik veel te eerlijk voor. Helaas.

 

Reisdata en accommodatie worden zo snel mogelijk in overleg met de winnaar en de contactpersonen in Finland vastgelegd. Want het is daar zo leuk, dat alles al heel lang van tevoren vol zit. Maar er moet natuurlijk wel eerst afgestemd worden wanneer jij als winnaar zou kunnen.

 

En voor de goede orde: het gaat om volgend jaar. Dus je hebt ruim de tijd om een vrije week in te plannen.

 

 

 

 

 

 

 

 

Hoe doe je mee en wat moet je ervoor doen?

 

Ga naar het bericht over deze actie op de Facebook-pagina van franska.nl of mail naar winnen@franska.nl. En laat daar een reactie achter, van niet meer dan twee zinnen, waarom jij heel erg graag deze streek van Finland wilt zien.

 

Sluitingsdatum om te reageren is 23 augustus. Dus wees er heel snel bij!

Daarna ga ik de winnaar kiezen en bekendmaken.

 

Succes!

  

 

Door Franska

Fotografie: Esmée Franken. Visagie: Charlotte van Gulik, Haar: Isabella Greuter