Alle seizoenen Cougar Town staan op Videoland

 

Nieuwe series zijn natuurlijk hartstikke leuk, maar zo af en toe is het nog veel beter om gewoon in één keer zes seizoenen te kunnen bingen.

 

Heb ik bijvoorbeeld afgelopen maand met Grace and Frankie gedaan. Zes seizoenen in een rap tempo er doorheen geknald. Tuurlijk had ik allang van iedereen gehoord dat de serie echt een aanrader was, ik begon er alleen heel wat later mee. Bijkomend pluspunt was dus dat ik geen enkele pauze hoefde te nemen tot aan het eind. Hoef ik nu alleen nog maar met de rest mee wachten tot seizoen 7.

 

En ik heb mijn volgende projectje al gevonden. Niet op Netflix dit keer, maar op Videoland. Daar staan namelijk nu alle seizoenen van Cougar Town online. ALLE. SEIZOENEN. Dat zijn er zes en dat is dus gewoon hartstikke goed nieuws. Nu moet ik eerlijk bekennen dat ik Cougar Town nog niet echt een eerlijke kans heb gegeven, want ik heb alleen de afleveringen opgezocht waarin onze oude Friends-friends te zien waren.

 

Die komen allemaal even buurten in deze serie van Courteney Cox. Lisa Kudrow, Jennifer Aniston en Matthew Perry, we zien ze allemaal in deze zes seizoenen, waarbij Matthew Perry’s personage zelfs op date gaat met Courteney, oftewel Jules Cobb want zo heet ze in Cougar Town. Toch een beetje een Chandler en Monica-reünie en die wil je natuurlijk. Maar even los van Friends, ik vond de afleveringen die ik heb gezien echt grappig.

 

Geen wonder dat ik nu al kan voorspellen dat deze zes seizoenen in quarantaine-tijd in een rap tempo er doorheen zullen gaan. Dat zijn 102 afleveringen van ruim 20 minuten per afleveringen, dus reken maar uit. We zijn hier wel even zoet mee. Lekker luchtige serie, genoeg om te lachen en niet hoeven wachten op een nieuw seizoen: dat is dus precies waar ik nu behoefte aan heb.

 

Dus vandaag geen tip voor een gloedjenieuwe serie, maar wat mij betreft is deze tip net zo goed. De slogan van Cougar Town is overigens ’40 is the new 20’ en sinds ik The Big 3-0 heb aangetikt spreekt deze slogan mij persoonlijk wel heel erg aan. Eerste aflevering gaat aan in 3, 2, 1… Ennnn over zes seizoenen vertoon ik me pas weer in het openbaar.

 

Door: Wieke Veenboer

Wieke Veenboer woont in Amsterdam. Ze is een graag geziene gast in de Amsterdamse horeca en probeert af en toe zelf een keukenprinses te zijn. Ze houdt van reizen, verslindt boeken maar speelt ook Netflix uit.

Afbeelding van Wieke Veenboer