All You Need Is Love zonder knuffelen?

 

Ik heb nog geen aflevering overgeslagen van de kerstspecials van All You Need Is Love. Ga ik dit jaar ook zeker niet doen…

 

 

 

Want ik heb meer dan ooit behoefte aan Doctor Love en zijn feel good show. Eindelijk weer eens blij nieuws met nog blijere mensen op tv.

 
Volgens mij heb ik ze allemaal gezien. Alle kerstspecials van All You Need Is Love die sinds 1992 zijn uitgezonden. En ook al weet ik natuurlijk wat er komen gaat, ik vind het zo heerlijk om te kijken.

 
Standaardrecept: man of vrouw heeft zijn of haar grote liefde al maanden, soms zelfs jaren, niet meer gezien. Nou zeg, wat een verrassing, komt ie zomaar aanwaaien met kerst. Ja, dan kun je mij wegdragen hoor. Tranen met tuiten huil ik dan en dat is zo lekker! Helemaal nu.

 
Dit jaar helaas geen stewardessendans op Schiphol. Geen beelden van blokhutten in The Rocky Mountains of skipistes in Noorwegen. Ik moet het doen met Hollandse landschappen. Ook niet verkeerd overigens.

 

 

 

 
Maar wat is All You Need Is Love zonder knuffelen? Voor wie straks verbaasd is dat mensen elkaar toch in de armen kunnen vallen: alles is coronaproof opgenomen. Dat was niet makkelijk omdat de kandidaten, die niets in de gaten hadden, op een of andere manier getest moesten worden. Dat had nogal wat voeten in de aarde en hun familieleden hebben heel wat smoesjes moeten bedenken om dat voor elkaar te krijgen.

 

 

 

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Een bericht gedeeld door Robert ten Brink (@roberttenbrink)

 

Maar hoe gaaf is het dat mensen met kerst, ondanks corona, toch bij elkaar kunnen zijn. Robert zegt daarover: ‘Deze ontmoetingen zijn heftiger dan voorgaande jaren. Verloofden die elkaar na achttien maanden weer kunnen zien of families waar baby’s van tien maanden voor het eerst worden laten zien. Ja, dit seizoen heeft een dubbele lading.’

 
Eerlijk gezegd maakt het mij alleen nog maar nieuwsgieriger naar de kerstspecial van dit jaar.
De tissues staan al klaar, dus mij kan niks gebeuren.

 
Bron: AD.nl

Door: Irene Smit

Irene is redacteur bij Franska.nl. Met haar man, twee pubers en een teckel woont ze in Haarlem. Ze zou graag willen zingen als Ella Fitzgerald en koken als Nigella Lawson. Tot het zover is, blijft ze lekker schrijven over allerlei zaken die haar verbazen.

Afbeelding van Irene Smit