Aha, dus daarom heeft Piers Morgan het op Meghan Markle gemunt

 

Mijn hemel, wat een kogelregen aan ellende vuurt Piers Morgan af op Meghan Markle.

 

 

 

Het was allang geen journalistieke queeste meer (want je dingen afvragen en factchecking is niet verboden), maar het werd een persoonlijke vendetta.

 

Nu heeft hij toegegeven waar dit allemaal vandaan kwam. Uit persoonlijk lijden. Want de arme man zou een ‘date’ hebben gehad met Meghan en vervolgens zou ze linea recta zijn doorgestoten naar prins Harry. Nooit meer iets van zich laten horen. Dat was het.

 

Beste Piers, de ‘date’ waar jij het over hebt, bestond uit een paar drankjes drinken. Jij bent er vast zo een die denkt dat als je een paar drankjes afrekent, je recht hebt op een nachtelijke sessie. Je hebt gewoon een paar drankjes gedronken met een twintig jaar jongere vrouw. Ze vond het vast gezellig, want dat je vermakelijk kunt zijn in privesetting weet ik toevallig uit persoonlijke ervaring (hilarisch verhaal, lees hier maar), maar beste Piers, wat denk je nou echt zelf van deze situatie?

 

Zelfs al had ze ook maar een seconde overwogen dat ze jou een charmant heerschap vond (wat ik overigens niet denk, want het bleef dus bij die paar drankjes) en vervolgens prins Harry ontmoet. Is die keuze echt zo moeilijk te begrijpen? Kijk even naar die twee, of naar dit filmpje met Harry en dan naar jezelf. Dan begrijp je toch wel waarom ze voor de prins koos? En dat was nog voordat je al die lelijke dingen over haar had gezegd. Eén ding weet ik zeker: als Meghan iets had kunnen overdoen in haar leven, dan had ze die avond drankjes met jou heel graag overgeslagen in haar leven.

 

 

Door: May-Britt Mobach

Afbeelding van May-Britt Mobach