Wat is er beter dan verse bloemen in huis? Een mooi boeket, met liefde en smaak samengesteld, dat thuis bezorgd wordt.

 

Ken je De Meisjes van de Bloemen nog? Zo nee: ken je De Meisjes van de Bloemen al? Hoe en wat mag geen groot vraagstuk zijn: De Meisjes van de Bloemen zijn vier meisjes, vrouwen, die met bloemen werken. Lekker helder. Wat ze daarmee doen, met die bloemen, is zo ongeveer het mooiste mogelijk: prachtige boeketten maken van bloemen en planten en hier verschillende events – ook privé – mee opfleuren. Dat is een vak, probeer zelf maar eens, en De Meisjes Van beheersen het. Nog knapper is het dat ze zichzelf een signatuur bloemenlook eigen hebben gemaakt: kleurrijke seizoens-veldboeketten waar je vrolijk van wordt. Steevast.

En De Meisjes van de Bloemen hebben iets nieuws: Box of Flowers. Heel simpel: je bestelt bloemen à €27,50 en je ontvangt de eerstvolgende maandag of donderdag een doos met bloemen in eerder genoemde signature look. Die doos ontvangen is een feest: de bloemen zitten met een lintje vast zodat een en ander niet gaat verschuiven, alles in van dat lekkere krakende bloemenpapier, een tweetal kaartjes en een vogeltje van stof er bovenop. Je ontvangt je bloemen als een boeket: het enige wat je hoeft te doen is je bloemen in een fikse vaas laten vallen nadat je de plastic buisjes met water waarin iedere bloem zit hebt verwijderd. Slim, want als de bloemen, zeg, op kantoor worden afgeleverd en ze nog even in het donker moeten blijven tot je thuis bent, komen ze nog net zo beeldig tevoorschijn als toen ze in de doos gingen.

 

 

Bart @ Bartsboekje.nl is de bijnaam van Maartje Diepstraten, met dank aan vader Diepstraten. Haar lifestyle-blog staat bol van tips en adressen over Het Goede Leven. Maartje is getrouwd met Dirk en woont met mopshond Willem in Amsterdam.