Met z’n drieën in bed

 

Caroline: Zou dat nou echt een goed idee zijn, zo’n driehoeksverhouding als Helene met haar twee Jannen heeft? En hoe doen ze dat dan allemaal? Je vraagt je er van alles bij af, toch?

 

Heb je ze gezien, gisteravond bij RTL Late Night? De 47-jarige Helene en haar Jannen, de twee mannen met wie ze samenwoont? Wat vond je? Voor wie het niet gezien heeft: de drie delen echt alles met elkaar, slapen doen ze gezellig in een speciaal gemaakt extra groot bed. Zou dat nou ook wat voor mij zijn, zo’n driehoeksverhouding? Dat schiet dan toch even door je hoofd. Of niet?

 

Hier op de redactie vroegen we ons vanochtend bij de koffie ook meteen allerlei praktische dingen af. Of ze dan op vaste plekken in bed liggen of dat er afwisselend iemand in het midden ligt? En of dat dan niet onhandig is als je er ’s nachts uit moet? Welke man zet de vuilnisbak buiten? En ruimt die vrouw dan de rotzooi achter de kont van maar liefst twee mannen op? Nemen ze ook met z’n drieën een hotelkamer als ze met vakantie gaan? Bestaan die of is dat dan behelpen in een te klein bed?

 

Over dat huishouden eerst nog maar even, bij Humberto vertelde Helene, niet bepaald een type dat zuchtend sokken rapend rondloopt, dat ze met z’n drietjes veel werk verzetten in huis. 

 

 

 

Dus het antwoord op onze vraag of een verbouwing dan ook twee keer zo snel gaat zal vast ja zijn. Een hypotheek afsluiten was trouwens wel een ramp.

 

En uiteraard de seks. Hoe zit dat dan precies? Doen de mannen het ook met elkaar? Nou, dat zou Helene wel wat lijken, dat ze de slaapkamer binnenkomt en haar Jannen vrijend aantreft, maar helaas is dat (nog) niet het geval. 

Er moet wel wat te wensen overblijven, verzucht de vrouw, die in bed altijd het middelpunt van twee mannen is, omdat ze het met één man gewoon een beetje saai vindt…

 

LINDA.tv zendt de serie ‘Liever met z’n drietjes’ uit over deze bijzondere relatie, de eerste aflevering is nu te zien.

 

 

Journalist Caroline Griep doet steeds weer een poging tot opgeruimd leven. Daar schrijft ze over. En over wat ze iedere dag tegenkomt tijdens haar ochtendwandeling door de media.

Fotografie portret: Dingena Mol, Haar & make-up: Astrid Timmer