Kenzo bij H&M

 

Wow! Kenzo bij H&M!

In mijn stylisten-tijdperk (bij Ariadne, wie kent het nog?) ging ik naar alle shows. We bleven niet de hele week in Parijs, London en Milaan, een dag of drie maar, want er was ook veel werk aan de winkel. Een blad maken is niet niks.

Altijd weer spannend als we in ons hotelletje kwamen en de stapel post uitpakten. Kenzo was toen mijn favoriet. Kregen we nooit een kaart voor. Tot er op maandag zomaar ineens eentje binnenkwam. Ik belde meteen met de baas en die besloot dat ik extra dagen mocht blijven om Kenzo op woensdag te kunnen zien, als ik dan wel met 50 ontwerpen voor een complete modeproductie en kinder-winter-special terugkwam. Schetsblok gekocht, potloden en verf en hoppa, daar zat ik aan een piepklein tafeltje in een piepklein kamertje te klussen. Leuk! Ontwerpen in Paris!

En op woensdag mocht ik naar Kenzo. FANTASTISCH!

Dat dacht ik ook toen ik dit bericht kreeg. Maar of ik nou echt in een tijgerpakje ga lopen? Je ne sais pas…

Donderdag 3 november ligt de speciale Kenzo-collectie bij H&M. Er zullen wel weer flinke rijen staan.

Tip van de franska.nl redactie: als je niets wilt missen uit de collectie, ga dan vooral niet naar een groot, drukbezocht filiaal in Amsterdam, maar kies voor een kleinere winkel. Dan weet je zeker dat je niet omver wordt gelopen en/of misgrijpt.

Je kunt natuurlijk ook online shoppen, maar dan moet je wel om 0.00 uur paraat zitten om iets leuks te kunnen scoren. De kans is groot dat de ochtend erop veel al weg is.

Voor de laatste informatie, kijk op de website van H&M.

Door Franska